Andrada Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Just now, Lil Wald said: Mi-am dat seama, eram 7 pe pagina inainte acuma mai suntem 3. (Ma duc sa mananc si iti dau msj) Okay Pofta buna @eB SaMsUnG04 'na seara Edisor Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 2 minutes ago, cedryk1337 said: sal sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Salut baieti.. i auzi la ei pai ce facem ma aici 'sal' Ce se mai audee pe la voi, @rTn Dyablox VIP nu ai murit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 17, 2019 Author Share Posted January 17, 2019 48 minutes ago, cedryk1337 said: sal Salut și bine ai venit. Deoarece ești nou te iert. Un post trebuie să conțină minim 3 cuvinte și să aibă sens. La fel dublu post e interzis ca și limbajul vulgar. Nu te lua după alții, că la un moment dat o să-și ia toți warn. 46 minutes ago, NGB said: sal Bă, minim 3 cuvinte că n-am chef să fie închis topicul. 10 minutes ago, South Monologue said: Salut baieti.. i auzi la ei pai ce facem ma aici 'sal' Ce se mai audee pe la voi, @rTn Dyablox VIP nu ai murit? Îs pe jumate mort, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 ba dar ati avut cf chef de vorba nu gluma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 7 hours ago, Bilosul said: ba dar ati avut cf chef de vorba nu gluma Da, ca niciodată. 17 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Bă, minim 3 cuvinte că n-am chef să fie închis topicul. hai meeeen ca nu-l inchide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 ba daca e cineva care nu bea cafea din clanul asta, va recomand sa beti ca am baut 4 cafele si zici ca a intrat dracu in mine la ce energie am sa mor de nu uitati cat de mult pot sa scriu intr-un post, nu vi se pare WoW? ce terminat sunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 22 hours ago, Bilosul said: daca ai vrut sa te duci la mate info ahhahhahahahahahahahhahaahhaahahahahahhaahahha =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MATE INFO IN 2K19 WTF?????????????????? CEAI MA MATEMATICA IE FRUMOASA CUM SA NUTI PLACA MATEMATICA APROUFUNDATA SI APLICATA????????????????????????????????????????????????????????????? TERMINATE SI REVINO CIND ATI VINE MINTEA LA CAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 7 minutes ago, FabiShunk TSA said: CEAI MA MATEMATICA IE FRUMOASA CUM SA NUTI PLACA MATEMATICA APROUFUNDATA SI APLICATA????????????????????????????????????????????????????????????? TERMINATE SI REVINO CIND ATI VINE MINTEA LA CAP daca te ducea mintea, te duceai la liceu tehnologic, participai la concursuri si stateau pasaricile pe langa tine, BILOSU BANDIT <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 3 minutes ago, Bilosul said: daca te ducea mintea, te duceai la liceu tehnologic, participai la concursuri si stateau pasaricile pe langa tine, BILOSU BANDIT ❤️ =)))))))))))))) daca-ti arat ce licee tehnologice avem noi, unde se intra numai cu 1,2 maxim, cu tiganci si tigani prosti si tarani veniti de la coada vacii, get a life da, am mai auzit si de licee unde se intra cu 6-7 da eu sunt de la 9 in sus chiar daca sunt prostul clasei pentru ca nu am dc sa invat pana in a 11-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 2 minutes ago, FabiShunk TSA said: =)))))))))))))) daca-ti arat ce licee tehnologice avem noi, unde se intra numai cu 1,2 maxim, cu tiganci si tigani prosti si tarani veniti de la coada vacii, get a life da, am mai auzit si de licee unde se intra cu 6-7 da eu sunt de la 9 in sus chiar daca sunt prostul clasei pentru ca nu am dc sa invat pana in a 11-a CAUTA SUBIECT BAC TEHNOLOGIC SI APOI UITA-TE SUBIECT BAC MATE INFO =)))))))))))))))))))))))))))))))) ba si in liceul meu sunt numai dobitoci ratati tarani dar daca nu-i bagi in seama, n-au treaba cu tn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 7 minutes ago, Bilosul said: CAUTA SUBIECT BAC TEHNOLOGIC SI APOI UITA-TE SUBIECT BAC MATE INFO =)))))))))))))))))))))))))))))))) ba si in liceul meu sunt numai dobitoci ratati tarani dar daca nu-i bagi in seama, n-au treaba cu tn hahahhah la tehnologic e evident sa iei bacul doar daca nu esti prost bata, l-as lua si fara sa invat cu 8-9 la tehnologic, eu insa la ce fac la clasa ma voi face matematician pentru ca e de nivelul politehnicii si al matematicii de la facultate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 5 minutes ago, FabiShunk TSA said: hahahhah la tehnologic e evident sa iei bacul doar daca nu esti prost bata, l-as lua si fara sa invat cu 8-9 la tehnologic, eu insa la ce fac la clasa ma voi face matematician pentru ca e de nivelul politehnicii si al matematicii de la facultate. =)) hai ca nu trebuie sa fii geniu la mate ca sa iei bacul la mate info, doar sa dedici 2 ore pe zi sa inveti, asta mi-a zis Cristian Dascalul daca il sstii de pe yt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 3 hours ago, NGB said: hai meeeen ca nu-l inchide. A fost închis de 2 ori. 3 hours ago, Bilosul said: ba daca e cineva care nu bea cafea din clanul asta Eu nu beau că și așa nu dorm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 8 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: A fost închis de 2 ori. Păi de ce? :))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 Că nu știți voi să postați posturi ce nu încalcă regulamentul forumului, și poate că făcusem 60 de pagini într-o zi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 BAAAAAA, am intrat in LORD pe rpg2 sunteti prosti? lmao am vrut in LORD de cand m-am apucat in 2015, dupa 4 ani am reusit si eu OMFG OMFG voi ce mai faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 Oricum cea mai mare realizare a ta e că ai intrat în Dya's Team. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 2 minutes ago, Lil Wald said: BAAAAAA, am intrat in LORD pe rpg2 sunteti prosti? lmao am vrut in LORD de cand m-am apucat in 2015, dupa 4 ani am reusit si eu OMFG OMFG voi ce mai faceti? şi eu am luat helper după 5 ani de rpg1 şi 2 de rpg4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 2 minutes ago, NGB said: şi eu am luat helper după 5 ani de rpg1 şi 2 de rpg4 weak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu. Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Imi plake apa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 1 minute ago, Lewoo said: weak Eh, în principiu nu am jucat după sau pentru funcţii, când am aplicat prima oară la helper am luat, adică acum Just now, Ichimaru said: Imi plake apa. Poftă bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 (edited) 3 minutes ago, NGB said: Eh, în principiu nu am jucat după sau pentru funcţii, când am aplicat prima oară la helper am luat, adică acum Atunci e un lucru bun. Nici eu n-aveam niciun gand de a lua lider, pana la urma eram un fost jucator al rivalei unde totul se baza pe relatii si liderii nu aveau obligatia de a justifica respingerea sau acceptarea jucatorilor, bullshit. Dar aici tot ce-am facut a fost pe merit. De fapt nu tot, banii i-am facut numai de la altii pe degeaba in mare parte Edited January 18, 2019 by Lewoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu. Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Lewoo a luat lider pentru ca a trecut proba orala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts