Clanin3 Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 8 minutes ago, Lewoo said: Cu botox uh ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Eazyw0w Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Salutare ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 7, 2019 Author Share Posted March 7, 2019 Neața echipă, să aveți o zi frumoasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 salutare baieti si @NGB ati observat ca se face zi mai devreme? de pe la 06:20 lel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 5 minutes ago, BiloSul said: salutare baieti si @NGB ati observat ca se face zi mai devreme? de pe la 06:20 lel Din pacate am observat, ce n-as da sa observ macar soarele la ora 12 când ma trezesc NU LA 6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 28 minutes ago, Lewoo said: Din pacate am observat, ce n-as da sa observ macar soarele la ora 12 când ma trezesc NU LA 6? e urat sa te trezesti la 12, parca s-a scurs toata ziua pe langa tine, nu @rTn Dyablox VIP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MnX Zinnyo Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 ewww jucător de fortnite, scârbos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 4 minutes ago, MnX Zinnyo said: ewww jucător de fortnite, scârbos! te refereai la @FabiShunk TSA ? ce pc ai de-ti merge fornight? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MnX Zinnyo Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 =))) nu vă înțeleg cu jocu ăla, mai bn csgo cu codați Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 14 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Să nu te mai văd că postezi aici Ce ai bos cu adytza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Eazyw0w Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Salutare ce faceti.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 38 minutes ago, MnX Eazyw0w said: Salutare ce faceti.? Mi-am plimbat piatra de companie pana acum, tu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 31 minutes ago, Lewoo said: Mi-am plimbat piatra de companie pana acum, tu? u0u ce glumaaaaaaaaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Eazyw0w Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Ce faceți ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 care aveți un cont de vânzare pe rpg4 adv zic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 35 minutes ago, NGB said: u0u ce glumaaaaaaaaa. Iti fac poza cu ea si ti-o trimit manca-mi-ai pula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 42 minutes ago, Lewoo said: Iti fac poza cu ea si ti-o trimit manca-mi-ai pula ok man Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 1 hour ago, cedryk1337 said: care aveți un cont de vânzare pe rpg4 adv zic tu defapt esti dinasta sub acoperire care vrea sa baneze pe cnv cu cont mare pt afaceri ilegale :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Just now, BiloSul said: tu defapt esti dinasta sub acoperire care vrea sa baneze pe cnv cu cont mare pt afaceri ilegale adica un raduq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 7, 2019 Author Share Posted March 7, 2019 9 hours ago, BiloSul said: e urat sa te trezesti la 12, parca s-a scurs toata ziua pe langa tine, nu @rTn Dyablox VIP ? N-am dormit 3 nopți... Acum stau și abia aștept să ajung acasă... 1 hour ago, cedryk1337 said: care aveți un cont de vânzare pe rpg4 adv zic Cât dai? 4 hours ago, Lil Wald said: Ce ai bos cu adytza? Nu face parte din echipă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 28 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: N-am dormit 3 nopți... Acum stau și abia aștept să ajung acasă... si cum ai rezistat sa nu dormi atat? droguri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 ba ce fire e baiatu, si nu e asa cunoscut lmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 20 minutes ago, Lil Wald said: ba ce fire e baiatu, si nu e asa cunoscut lmao sai zici la mata la multi ani ca e ziua ei maine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 7, 2019 Author Share Posted March 7, 2019 1 hour ago, BiloSul said: si cum ai rezistat sa nu dormi atat? droguri? Mi-am găsit ocupație. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: Mi-am găsit ocupație. si ai lucrat doar pt job, cum naiba ai reusit???????????????????????????????????????? te mai plictisesti si tu, mai vrei sa faci altcv, te mai doare spatele etcccccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts