Lewoo Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 2 minutes ago, BiloSul said: cati km alergi? daca vrei cel mai tare sfaturi: alearga fara muzica, inspira pe nas cu gura inchisa si da-l afara pe gura (meditatie activa), stai mereu drept, misca constant bratzele pe langa corp, fa-ti macar 5 minute de incalzire, nu calca pe calcaie ca e nasolllllllll foarte tare ca te-ai reapucat, ai grija ca da dependenta Doar incalzirea si faza cu muzica n-o fac Si cum drq fara muzica, daca n-am muzica ma gandesc cum imi iese sufletu daca mai alerg nuj cat N-am mai alergat de jum de an, am inceput doar cu 2 km si cv. Aproape 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 *hits blunt* 20 minutes ago, BiloSul said: cati km alergi? daca vrei cel mai tare sfaturi: alearga fara muzica, inspira pe nas cu gura inchisa si da-l afara pe gura (meditatie activa), stai mereu drept, misca constant bratzele pe langa corp, fa-ti macar 5 minute de incalzire, nu calca pe calcaie ca e nasolllllllll foarte tare ca te-ai reapucat, ai grija ca da dependenta asa si daca invat 6 ore pe zi, alerg si ii satisfac pe cei din juru meu cu un comportament "bun" si "la locul lui", eu cand ma bucur de viata? am fost si eu odata genu de persoana care voia sa invete, voia cu adevarat sa dea satisfactii, pana cand a inteles ca pe nimeni nu intereseaza si de acolo am inceput sa fiu pur si simplu eu. pis pe ea de sala, pe el de comportament "bun", pe ele de carti inca nu ca imi place sa am foi in buzunar care ma ajuta sa ma angajez undeva, deci pana acum a mai ramas doar invatatu din bestia care eram odata. hai ca mi a mai ramas 1g jumate de hash pe undeva, ne auzim diseara Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 1 minute ago, cedryk1337 said: *hits blunt* asa si daca invat 6 ore pe zi, alerg si ii satisfac pe cei din juru meu cu un comportament "bun" si "la locul lui", eu cand ma bucur de viata? am fost si eu odata genu de persoana care voia sa invete, voia cu adevarat sa dea satisfactii, pana cand a inteles ca pe nimeni nu intereseaza si de acolo am inceput sa fiu pur si simplu eu. pis pe ea de sala, pe el de comportament "bun", pe ele de carti inca nu ca imi place sa am foi in buzunar care ma ajuta sa ma angajez undeva, deci pana acum a mai ramas doar invatatu din bestia care eram odata. hai ca mi a mai ramas 1g jumate de hash pe undeva, ne auzim diseara continua tu cu iarba si o sa ajungi sa iei pastile sa te scape de dependenta tu ai cazut la pamant si-si bat altii maciuca de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 (edited) 11 minutes ago, cedryk1337 said: *hits blunt* asa si daca invat 6 ore pe zi, alerg si ii satisfac pe cei din juru meu cu un comportament "bun" si "la locul lui", eu cand ma bucur de viata? am fost si eu odata genu de persoana care voia sa invete, voia cu adevarat sa dea satisfactii, pana cand a inteles ca pe nimeni nu intereseaza si de acolo am inceput sa fiu pur si simplu eu. pis pe ea de sala, pe el de comportament "bun", pe ele de carti inca nu ca imi place sa am foi in buzunar care ma ajuta sa ma angajez undeva, deci pana acum a mai ramas doar invatatu din bestia care eram odata. hai ca mi a mai ramas 1g jumate de hash pe undeva, ne auzim diseara O fac doar pt mine, iar partea cu comportamentul o fac din bun simt, totusi nu vr sa fiu exclus de toti Singuratatea ucide Si te poti bucura de viata facand lucrurile respective din propria initiativa, dar nu strica sa mai si ascultam de sfaturile celorlalti, unii, desi putini, ne mai vor si binele 7 minutes ago, BiloSul said: continua tu cu iarba si o sa ajungi sa iei pastile sa te scape de dependenta tu ai cazut la pamant si-si bat altii maciuca de tine Iarba, in cantitati moderate, nu produce dependenta. Edited April 1, 2019 by Lewoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 ma pis pe ea, am vrut si eu sa cumpar iarba si m-a fraierit si mi-a pus otrava de sobolan =))))))))))0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu. Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Stiti ce inseamna viata? Vreti sa va spun eu ce e viata? Viata e.... MAIONEZA DE PORUMBEI!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 5 minutes ago, Ichimaru said: Stiti ce inseamna viata? Vreti sa va spun eu ce e viata? Viata e.... MAIONEZA DE PORUMBEI!!!!!!!!!! Wtf, ce-i asta, maioneza de Lewoo? N-am stiut ca Lewoo are asa mari tate pt maioneza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Mariius Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 4 hours ago, BiloSul said: nu stii meme-ul cu jaxi/ pakat Prima data am zis ca suge cucu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 1 hour ago, Lewoo said: O fac doar pt mine, iar partea cu comportamentul o fac din bun simt, totusi nu vr sa fiu exclus de toti Singuratatea ucide Si te poti bucura de viata facand lucrurile respective din propria initiativa, dar nu strica sa mai si ascultam de sfaturile celorlalti, unii, desi putini, ne mai vor si binele totusi nu am chef sa ma comport bine cu persoane toxice pe care nu le suport, care imi transmit energie negativa de care nu am nevoie. ma refeream la asta. am nevoie de maxim 4 persoane, si doar parerea lor ma intereseaza. in rest, pot fi exclus de oricine, nu ma afecteaza cu nimic. nu sunt genu de fake emo, depresiv etc, gay tumblr care se taie pe maini, nu mi place singuratatea, detest sa stau singur ascult de sfaturile unei singure persoane care mi a demonstrat in timp ca nu e ca toate celelalte, in rest pace nu stiu daca sunt singurul insa majoritatea persoanelor sunt foarte foarte inchise la minte adica damn frate cum sa fii atat de prost, ma minuneaza cum reusesc sa am discutii de genu pe un forum a unei comunitati de gaming si nu in real life unde e plin de imbecili va las cu asta || @BiloSul esti pe bodyweight sau pe weights, sala normala? tu poti asa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 1, 2019 Author Share Posted April 1, 2019 Iar faceți gălăgie? Seara echipă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Eazyw0w Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Ce mai faceti ma băieților? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 2, 2019 Author Share Posted April 2, 2019 Bine, tu? Neața echipă, să aveți o zi frumoasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 8 hours ago, cedryk1337 said: va las cu asta || @BiloSul esti pe bodyweight sau pe weights, sala normala? tu poti asa? ridic greutati si fac exercitii si cu greutata corpului (tractiuni) oricum, e mai fain sa faci sala pentru implinirea ta personala decat ca sa fii vazut bine, cum ziceai tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 poza asta e cam nasoala, mi-ar fi fost rusine sa ii dau reply aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Just now, BiloSul said: poza asta e cam nasoala, mi-ar fi fost rusine sa ii dau reply aici Sa zic la fel de manea? sa zic? Hai ca nu zic ca nu-s asa rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 poti sa zici, nu eu am creat-o de asta n-ai ce sa zici oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 2 minutes ago, Lewoo said: ala esti tu. Just now, Lewoo said: Sa zic la fel de manea? sa zic? Hai ca nu zic ca nu-s asa rau maneaua e veatza mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Salutare băi băieţi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 1 minute ago, Clanin3 said: ala esti tu. maneaua e veatza mea ma pupi sub coada Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 daca nici asta nu iti place lewoo, mai du-te-n AHAHHAAHAHHAHAHAHHA https://www.youtube.com/watch?v=rDLCPzzMMvk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 2 minutes ago, BiloSul said: daca nici asta nu iti place lewoo, mai du-te-n AHAHHAAHAHHAHAHAHHA https://www.youtube.com/watch?v=rDLCPzzMMvk Ma duc in AHAHHAAHAHHAHAHAHHA, scz frt, gusturile difera Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 gusturile difera adev, daca am fi toti la fel ne-am plktisi unul de altu am dreptate sau no? 555 iq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Buna ziua baieti fete si @Lewoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 1 minute ago, BiloSul said: gusturile difera adev, daca am fi toti la fel ne-am plktisi unul de altu am dreptate sau no? 555 iq. Ai perfecta dreptate 1 minute ago, TLG NgbAdv said: Buna ziua baieti fete si @Lewoo cius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts