nechidus Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 neata, o zi frumoasa sa aveti, ce mai ziceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Alexandru Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 ba, voi ce faceti cand sunteti tristi, nu neaparat tristi, da asa, fara chef de viata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 5, 2019 Author Share Posted September 5, 2019 Mă uit la un desene animat. Seara echipă, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 (edited) 7 hours ago, d a n u t said: ba, voi ce faceti cand sunteti tristi, nu neaparat tristi, da asa, fara chef de viata bat "nimeni altu" in google si le iau de la "nopti prea lungi" la "franjuri" asculta "cand ai nevoie" "inger si demon" "nopti prea lungi" "pun pariu" "de la fereastra derapanata" si da, stiu ca o sa ti para o prostie, dar asculta "cultura xanax" de la ian. trust me. that shit goes hard dupa ce te descarci / plangi / urli / orice ce te face sa te simti mai relaxat, ai nevoie de energie, recomand "parazitii", sau "scarlxrd" daca vrei ceva total divers sau "slayer" - ian "ti am futut coarda" - leak ul cu ian x nane sau cedry2k "alchimia veninului" "alchimia lumii" "extreme" "cuvintecevindeca" si ca un motivational speech stiu ca ti se par prostii dar depresia e o chestie reala nowadays, stay away from that. si e straniu sa discuti asa ceva pe un forum a unei comunitati de gaming, dar na, orice membru trebuie sa fie ajutat indiferent de circumstante. ma ai si pe insta deci nu ar trebui sa fie o problema sa ajungi la mn daca ai nevoie de altceva. si nu, drogurile / bautura nu sunt solutia. poate o tigara, dar nu mai mult ca ti se urca la cap si dupa ceva timp nu o sa ti mai fie de-ajuns care te ia cu replici "nu fi trist viata e frumoasa" da i block direct ca sunt persoane either fake as fuck ori doar proaste. life sucks si toti stim asta dar n ai ce sa i faci u gotta find a way. Edited September 5, 2019 by cedryk public enemy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nechidus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 neata echipa, succes in aceasta zi! 6 hours ago, cedryk public enemy said: bat "nimeni altu" in google si le iau de la "nopti prea lungi" la "franjuri" asculta "cand ai nevoie" "inger si demon" "nopti prea lungi" "pun pariu" "de la fereastra derapanata" si da, stiu ca o sa ti para o prostie, dar asculta "cultura xanax" de la ian. trust me. that shit goes hard dupa ce te descarci / plangi / urli / orice ce te face sa te simti mai relaxat, ai nevoie de energie, recomand "parazitii", sau "scarlxrd" daca vrei ceva total divers sau "slayer" - ian "ti am futut coarda" - leak ul cu ian x nane sau cedry2k "alchimia veninului" "alchimia lumii" "extreme" "cuvintecevindeca" si ca un motivational speech stiu ca ti se par prostii dar depresia e o chestie reala nowadays, stay away from that. si e straniu sa discuti asa ceva pe un forum a unei comunitati de gaming, dar na, orice membru trebuie sa fie ajutat indiferent de circumstante. ma ai si pe insta deci nu ar trebui sa fie o problema sa ajungi la mn daca ai nevoie de altceva. si nu, drogurile / bautura nu sunt solutia. poate o tigara, dar nu mai mult ca ti se urca la cap si dupa ceva timp nu o sa ti mai fie de-ajuns care te ia cu replici "nu fi trist viata e frumoasa" da i block direct ca sunt persoane either fake as fuck ori doar proaste. life sucks si toti stim asta dar n ai ce sa i faci u gotta find a way. underman asculti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 Neața echipă, să aveți o zi frumoasă. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nechidus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 1 minute ago, Dyablox said: Neața echipă, să aveți o zi frumoasă. la fel si tu sa ai domnule dia, ce faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 1 minute ago, LDV Dreadwing said: la fel si tu sa ai domnule dia, ce faci? Mă pregătesc de muncă, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nechidus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Just now, Dyablox said: Mă pregătesc de muncă, tu? spor la munca azi, uite ma pregatesc dau si eu un rob asa de dimineata :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 Mersi. Mai lasă SA:MP-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
nechidus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 45 minutes ago, Dyablox said: Mersi. Mai lasă SA:MP-ul adv ca nu-i ok, am vreo 45 de ore luna asta, da lasa ca azi merg la un festival incepe si liceu, poate m-apuc si de sala, mai cresc sho putin bara de socializare in real smr =))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Alexandru Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 9 hours ago, cedryk public enemy said: bat "nimeni altu" in google si le iau de la "nopti prea lungi" la "franjuri" asculta "cand ai nevoie" "inger si demon" "nopti prea lungi" "pun pariu" "de la fereastra derapanata" si da, stiu ca o sa ti para o prostie, dar asculta "cultura xanax" de la ian. trust me. that shit goes hard dupa ce te descarci / plangi / urli / orice ce te face sa te simti mai relaxat, ai nevoie de energie, recomand "parazitii", sau "scarlxrd" daca vrei ceva total divers sau "slayer" - ian "ti am futut coarda" - leak ul cu ian x nane sau cedry2k "alchimia veninului" "alchimia lumii" "extreme" "cuvintecevindeca" si ca un motivational speech stiu ca ti se par prostii dar depresia e o chestie reala nowadays, stay away from that. si e straniu sa discuti asa ceva pe un forum a unei comunitati de gaming, dar na, orice membru trebuie sa fie ajutat indiferent de circumstante. ma ai si pe insta deci nu ar trebui sa fie o problema sa ajungi la mn daca ai nevoie de altceva. si nu, drogurile / bautura nu sunt solutia. poate o tigara, dar nu mai mult ca ti se urca la cap si dupa ceva timp nu o sa ti mai fie de-ajuns care te ia cu replici "nu fi trist viata e frumoasa" da i block direct ca sunt persoane either fake as fuck ori doar proaste. life sucks si toti stim asta dar n ai ce sa i faci u gotta find a way. bro mersi mult, for real. n am vazut la timp reply-ul dar macar am o scapare cand mai trec prin stari de genu, mersi mult din nou 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nechidus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 9 minutes ago, d a n u t said: bro mersi mult, for real. n am vazut la timp reply-ul dar macar am o scapare cand mai trec prin stari de genu, mersi mult din nou muzica ajuta mult sa iesi din stari de genu, te ajuta la contemplare, la sicronizarea sufletului cu-a corpului, dar banuiesc ca ti-ai dat si tu seama de chestia asta, oricum, daca ai nev de ceva, poti sa mi dai pm sau un ig de insta cv, stiu sa ascult cat de cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Alexandru Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 6 minutes ago, LDV Dreadwing said: muzica ajuta mult sa iesi din stari de genu, te ajuta la contemplare, la sicronizarea sufletului cu-a corpului, dar banuiesc ca ti-ai dat si tu seama de chestia asta, oricum, daca ai nev de ceva, poti sa mi dai pm sau un ig de insta cv, stiu sa ascult cat de cat daniel.alex29 pe insta, oricum, problema este ca si eu am ascultat, mult prea mult, si oarecum m-am pierdut sa zic asa, anyway, nu e locu potrivit sa discut despre astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
nechidus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 1 hour ago, d a n u t said: daniel.alex29 pe insta, oricum, problema este ca si eu am ascultat, mult prea mult, si oarecum m-am pierdut sa zic asa, anyway, nu e locu potrivit sa discut despre astea ti am dat follow, daca e si ai nev vorbim, inteleg starea prin care treci e naspa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Salut, ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nechidus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) 11 minutes ago, NGB said: Salut, ce faceti? salut, eu stau, incerc sa ascult niste muzica, tu ce faci? EDIT : nuj ce drq are radiou asta nu i mai merge siteu lol Edited September 6, 2019 by LDV Dreadwing Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 28 minutes ago, NGB said: Salut, ce faceti? Lucrez in 3ds max si fac cate 5kk pe zi pe skin-uri si arme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Just now, v i d i r i c said: Lucrez in 3ds max si fac cate 5kk pe zi pe skin-uri si arme n-ai ce face cu viata ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Alexandru Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 ceau baietii, ce mai faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 6 hours ago, v i d i r i c said: Lucrez in 3ds max si fac cate 5kk pe zi pe skin-uri si arme pacat ca nu iti poti cumpara nici macar o paine cu banii din samp Link to comment Share on other sites More sharing options...
nechidus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 5 hours ago, d a n u t said: ceau baietii, ce mai faceti? sal frate, uite ce sa facem, eu fac skill la carjacker :))), tu ce faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Alexandru Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 1 hour ago, LDV Dreadwing said: sal frate, uite ce sa facem, eu fac skill la carjacker :))), tu ce faci? am ajuns acasa, stau Link to comment Share on other sites More sharing options...
nechidus Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 3 hours ago, d a n u t said: am ajuns acasa, stau las' ca-i bine, noapte buna echipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 7, 2019 Author Share Posted September 7, 2019 Salutare echipă, am trecut și eu pe acasă Să aveți un weekend fain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts