Jump to content

v i d i r i c

Graphic Designer
 • Posts

  2414
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About v i d i r i c

 • Birthday April 12

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  Vidiric

Recent Profile Visitors

3176 profile views

v i d i r i c's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • 300 Reactions Given Rare
 • 100 Reactions Given Rare
 • 50 Reactions Given Rare
 • 10 Reactions Given Rare
 • 1 Reaction Given

Recent Badges

375

Reputation

 1. v i d i r i c

  Mulțumim pentru aplicații. Cei aleși primesc gradul în 1-3 zile maxim.
 2. v i d i r i c

  Se recruteaza! *Folositi modelul de mai jos pentru a aplica* ↓ Display Name : Nume anterioare pe forum : Numărul de post-uri : De ce dorești funcția de designer ( Minim 10 cuvinte) : Crezi că ai timpul necesar pentru a te ocupa de cereriile membriilor în fiecare zi? : Ce te deosebește de un alt membru care dorește funcția aceasta? : Experiența ta în photoshop : Link către portofoliul tău (obligatoriu) : Link către activitatea ta: O lucrare facuta pentru aplicatia de Designer (obligatoriu) :
 3. Nume: Vesthetic Rank: SF Manager Data testului (DD/MM/AA): 21.03.2022 Numele candidatului: ShadowMonster Rezultat (x/3) 3/3 Test practic (x/3) : - Alte precizări: Good luck! Nume: Vesthetic Rank: SF Manager Data testului (DD/MM/AA): 21.03.2022 Numele candidatului: .E.L.E.N.A Rezultat (x/3) 3/3 Test practic (x/3) : - Alte precizări: Good luck
 4. Nume: Vesthetic Rank: SF Manager Data testului (DD/MM/AA): 18.03.2022 Numele candidatului: MeHigh224hz Rezultat (x/3) 1.5/3 Test practic (x/3) : - Alte precizări: Welcome
 5. v i d i r i c

  - Nume: Calin - Varsta (minim 14 ani): Am 18 ani. - Clasa: Am terminat scoala - Profilul la care studiati(daca sunteti la liceu): Profilul Teologic dar am terminat - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Buna, sunt Calin si am 18 ani si sunt din Fagaras . De fel sunt o persoana harnica si cu bun simt. Cei din jur se pot baza pe mine deoarece stiu sa ma descurc mai cu orice. Jocurile preferate sunt SA:MP, League of Legends, CS:GO, GTA 5, intr-un cuvant cele distractive. In timpul, liber imi place sa me ralaxez citind si practicand sporturi. Sunt sociabil cu cei din jur si calm. Pot purta discuti lungi cu cei din jur. Fac sport de perfomanta, inot, pentru a ma mentine in forma. Hobby-ul meu preferat este gatitul. Imi place sa fac lumea din jur fericita. Cel mai mult imi place sa privesc filme inpreuna cu parintii mei. Sunt o fire relativ distractiva, haioasa doar atunci cand este nevoie. In weekend, imi place sa ies in oras cu prietenii mei la o pizza si un suc. Singurele lucruri pe care efectiv le urasc sunt lipsa de respect si oamenii falsi. Pe viitor, m-am hotarat sa dau la facultatea de insotitor de bord. La scoala, am mediile de 10 9. Am luat locul 1 pe clasa. Seara ne strangem la calculatoare si ne punem sa jucam CS:GO, SA:MP si asa mai departe. Prefer sa am 2-5 prieteni adevarati decat 10-20 falsi. Sunt o fire prietenoasa cu toate felurile de persoane. Pun suflet pe tot, pe desen, pe SAMP si pe toate lucrurile mici. Urasc sa fiu in centrul atentiei. Pot spune ca am cei 7 ani de acasa. Personalitatea mea cuprinde: prietenie, seriozitate si veselie. Sunt o fire energica, chiar foarte energica. Cand vine vorba de munca totul se schimba total. Mai pot spune ca sunt o fire foarte prietenoasa. Imi plac lucrurile ciudate cum ar fi "GO" este un joc de tip table. Sunt un om inteligent, deoarece pe langa "GO", joc si sah, unul dintre jocurile mele preferate. In unele cazuri pot spune ca am mult umor. Cam asta a fost prezentarea mea. Viata virtuala: - IGN (In game nick): VidiricW0W - Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?: Acordez 3-4 ore pe zi. - Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?: Helperii se ocupa cu ajutarea membrilor noi care nu stiu comenzile sau nu stiu ce fac comenzile si "modereaza" serverul. - De ce vrei aceasta functie?: Pentru ca vreau sa ajut server-ul si ca sunt destul de activ. - De cat timp joci Minecraft?: De ceva ani dar am facut niste pauze. - Sanctiuni primite de la helperi / moderatori / admin (minciunile vor fi sanctionate cu interdictia permanenta la functii pe server): Nu am (cred) - Ai mai detinut functii pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generatie (alti owneri, ex: Katzuno, Vennom, KaZep, Snifel, etc.)?: Da, moderator++ pana la versiunea 1.11 - Stii sa aplici sanctiunile si te-ai obisnuit cu functionalitatile serverului?: Da dar inca mai invat cateva. - Timp petrecut pe server ( apare cand intrii pe server sau comanda /stat ): Am revenit deci nu am multe ore. - Alte precizari: Multumesc Anticipat.
 6. v i d i r i c

  Ai ales T/C
 7. v i d i r i c

  v1 v2 v3
 8. v i d i r i c

  Votez V1. Se vede ca cine a facut semnatura a stat mult la ea.
 9. v i d i r i c

  Nick: EveLyN. Rank:2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poți veni:31.07.2020 Lipsesc din motivul: Am uitat sa platesc factura la net si nu stiu cand il taie azi. Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări: Bafta!
 10. v i d i r i c

  votez v1 - da bine la ochi si renderul e combinat bine cu background-ul si efectele.
 11. v i d i r i c

  Accept.
 12. v i d i r i c

  Inchis la cerere.
 13. v i d i r i c

  V1: 3 - V2: 0 Câștigător @Ichimaru!
 14. v i d i r i c

  V1: V2: START VOT
 15. v i d i r i c

  Mă ocup eu. Aștept PM cu creația și .psd-ul. @David. @Ichimaru
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.