Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

4 hours ago, AT BiloSu said:

ba nu cred ca mai fac facultate. ceva idei de job in ro? m-am gandit la food panda dar nush daca se fac bani in braila

in perioada asta cred ca s ar face bani cu food panda in braila dar in mod normal din cate stiu ai 15 milioane pe luna si nuj cum poti sa traiesti cu banii astia daca stai singur

Edited by d a n u t

9 hours ago, shocks said:

Salut, baieti. E o problema daca am fost inactiv o perioada si nu am mai postat, trebuie sa refac aplicatia sau inca pot posta aici?

cred ca inca poti

55 minutes ago, TLG Koppen said:

Salutare echipa, ce faceti?

ce sa fac, m am trezit si imi beau cafeaua

9 hours ago, shocks said:

Salut, baieti. E o problema daca am fost inactiv o perioada si nu am mai postat, trebuie sa refac aplicatia sau inca pot posta aici?

Poți posta oricând ai dorința și stai fără grijă.

Neața echipă, să aveți o zi frumoasă.

12 minutes ago, Dyablox said:

Poți posta oricând ai dorința și stai fără grijă.

Neața echipă, să aveți o zi frumoasă.

Neata, multumesc la fel.

1 hour ago, TLG Koppen said:

Salutare echipa, ce faceti?

Bine, tu?

ne uitam la filme frate, tu?

ba voi cat credeti ca o sa tine prostia asta de virus? eu sunt de parere ca pana cand nu se gaseste un vaccin o sa fie prea mare riscul sa lase lumea sa umble iar ca inainte. eu zic ca le este frica sa ne zica adevarul si ca de fapt va trebui sa stam asa mult mai mult timp decat pare. adica de ce ai pune iar pe drumuri sute de milioane de persoane cand nu exista un tratament concret (vaccin) care sa impiedice virusul sa se raspandeasca, e prostesc, e logic ca o sa fie noi infectari. nu stiu ce sa zic poate im trippin si nu e asa grav dar totusi, nu exista un leac, nici vaccin, deci pana cand nu avem niciun fel de aparare, eu zic ca o sa dureze cel putin 7-8 luni pana cand vor pune in circulatie vaccinul.

si culmea frate, chiar si atunci cand se va gasi un vaccin totul se va rezuma iar la bani si la putere. statele care o sa-si permita sa-l cumpere il cumpara, iar cele ce nu-si permit? credeti ca o sa-l dea asa la primu care-l cere dupa ce au investit atat ca sa-l gaseasca? e jalnic cum chiar si intr-o perioada ca asta se rezuma iar totul la bani. cum am mai spus, poate e ora tarzie de vina dar voiam sa impartasesc undeva chestiile astea. bafta all dormiti ca ajuta.

Edited by cedryk'

8 hours ago, cedryk' said:

ne uitam la filme frate, tu?

ba voi cat credeti ca o sa tine prostia asta de virus? eu sunt de parere ca pana cand nu se gaseste un vaccin o sa fie prea mare riscul sa lase lumea sa umble iar ca inainte. eu zic ca le este frica sa ne zica adevarul si ca de fapt va trebui sa stam asa mult mai mult timp decat pare. adica de ce ai pune iar pe drumuri sute de milioane de persoane cand nu exista un tratament concret (vaccin) care sa impiedice virusul sa se raspandeasca, e prostesc, e logic ca o sa fie noi infectari. nu stiu ce sa zic poate im trippin si nu e asa grav dar totusi, nu exista un leac, nici vaccin, deci pana cand nu avem niciun fel de aparare, eu zic ca o sa dureze cel putin 7-8 luni pana cand vor pune in circulatie vaccinul.

si culmea frate, chiar si atunci cand se va gasi un vaccin totul se va rezuma iar la bani si la putere. statele care o sa-si permita sa-l cumpere il cumpara, iar cele ce nu-si permit? credeti ca o sa-l dea asa la primu care-l cere dupa ce au investit atat ca sa-l gaseasca? e jalnic cum chiar si intr-o perioada ca asta se rezuma iar totul la bani. cum am mai spus, poate e ora tarzie de vina dar voiam sa impartasesc undeva chestiile astea. bafta all dormiti ca ajuta.

cum ziceai tu, chiar daca se gaseste leacul n o  sa ajunga in mainile oricui asa usor, cel putin in romania o sa fie greu tare(nu mai stiu in ce tara erai). parerea mea este ca o sa ne lase sa umblam din nou dar cu anumite restrictii de genul maxim 3 persoane per grup, daca o fi la liceu maxim 15 elevi + profesor per clasa, gen sa fie in 2 schimburi gen, nu stiu. oricum la ce oameni avem noi sus n o sa facem prea curand progrese prea mari.

4 hours ago, AT BiloSu said:

mai taceti drq cu vaccinu ala ca pt ca vine la pachet cu un CIP si provoaca autism si alte probleme (in mintea oricarui crestin)

nush cat de safe e vaccinu asta

mi am facut 2 intr-o zi

unu intr un brat unu in celalalt si nu am devenit autist

plus ca va fi obligatoriu daca nu vrei sa stai in carantina toata viata sau sa mori sufocat