Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@Blessing Nu am inca nici un descedent demn de acest clan. Sa fi gasit, demult eram mort.

2 minutes ago, South Monologue said:

iobana cat spam bag .. :D

We, tu te mai uiti pe grupu cela de pe FB?

Vezi că nu ești unicul care vrea, mai sunt ambițioși p' aici. 

Deja îmi imaginez scenariul, analogie dintre Game of Thrones și posibilul conflict în clan.

Robert Baratheon (Dya) moare, îi lasă testament lui Eddard Stark (mie) să preiau puterea în clan și apoi, vine Joffrey (Mury - uite că ambii cu ”y” la sfârșit) și se autoproclamă lider. După care cer ajutor lui Kelton (Drogon) și faceți pe voi.

6 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Nu am inca nici un descedent demn de acest clan. Sa fi gasit, demult eram mort.

Cel mai optim candidat care ți-l pot propune pentru a eredita clanul e Anxiety. Are potențial și, momentan, învață bine, are bursă la politehnica din San Fierro.

4 minutes ago, Blessing said:

Vezi că nu ești unicul care vrea, mai sunt ambițioși p' aici. 

Deja îmi imaginez scenariul, analogie dintre Game of Thrones și posibilul conflict în clan.

Robert Baratheon (Dya) moare, îi lasă testament lui Eddard Stark (mie) să preiau puterea în clan și apoi, vine Joffrey (Mury - uite că ambii cu ”y” la sfârșit) și se autoproclamă lider. După care cer ajutor lui Kelton (Drogon) și faceți pe voi.

Cel mai optim candidat care ți-l pot propune pentru a eredita clanul e Anxiety. Are potențial și, momentan, învață bine, are bursă la politehnica din San Fierro.

Ai uitat sa mentionezi despre posibile aliante dintre Lewo si AlexDN ca sunt sot si sotie din interest politic.

54 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Ai uitat sa mentionezi despre posibile aliante dintre Lewo si AlexDN ca sunt sot si sotie din interest politic.

Alo, ce-i aci. Ți-am zis și arătat că eu sunt căsătorit cu Lewoo... sau ești cumva gelos ă ă ă ă ?

Edited by 5stackz

5 hours ago, Blessing said:

Vrei să-ți frămânți gândurile? Încearcă să-i ghicești sexul și vârsta individului care-l poartă ca avatar fără a folosi Google Search.

Fata, Millie Bobby actrita din Stranger Things :D 

// Mama cea mai LIT melodie pe care am ascultat-o anu' asta. Mama mama smr, cum merge pe un subwoofer

Edited by Lil Wald

7 hours ago, 5stackz said:

Alo, ce-i aci. Ți-am zis și arătat că eu sunt căsătorit cu Lewoo... sau ești cumva gelos ă ă ă ă ?

Poate si tu esti casatorit, dar eu i-am prins personal...

22 minutes ago, TLG Lewoo said:

Nu ma mai barfiti ca va rapesc in somn si va duc la curve grase cu sida

Nu vreau sa te vad noaptea.

5 hours ago, Lil Wald said:

Mama cea mai LIT melodie pe care am ascultat-o anu' asta.

You see me flexin' on your bitch, don't forget about me

You see I'm drippin' on your bitch, you can't forget about me

You see I'm drippin' VVS, hey

You see I'm flexin' on your bitch, hey

You see I'm flexin' VVS's, don't forget about me

You see I'm drippin' VVS, they can't forget about me

You know I'm flexin' on a bitch, hey

You know I'm flexin' on your clique

Versuri de invidiat.

Îmi aduce aminte de poeziile care le scriam prin a 2-a când eram lipsit de originalitate și puneam același cuvânt la sfârșitul fiecărui vers pentru a face rimă.

39 minutes ago, TLG Lewoo said:

Nu ma mai barfiti ca va rapesc in somn

Wannabe Freddy Krueger.

1 hour ago, TLG Lewoo said:

Nu ma mai barfiti ca va rapesc in somn si va duc la curve grase cu sida

Lewoo, sunt sarbatorile da Pasti. Fii si tu mai bun nu ne duce la fete grase, du-ne si tu la de cele slabe si fara sida te rog, vreu sa mai traiesc un pic.

Edited by AT IonC

1 minute ago, AT IonC said:

Lewoo, sunt sarbatorile da Pasti. Fii si tu mai bun nu ne duce la fete grase, dune si tu la de cele slabe si fara sida te rog, vreu sa mai traiesc un pic.

Iti ofer 2 optiuni: Scrie du-ne*, cum este corect, sau sterge poza cum ca ai fost rank 4 NR :))

7 minutes ago, AT IonC said:

Lewoo, sunt sarbatorile da Pasti. Fii si tu mai bun nu ne duce la fete grase, dune si tu la de cele slabe si fara sida te rog, vreu sa mai traiesc un pic.

Esti in echipa?

Degeaba îl întrebați, are 69 posturi. Acum e pe gânduri, meditează dacă să mai posteze pentru a vă răspunde sau dacă să se retragă ca legendă.

Rang 4 în NR și NG pe RPG4 și 0 reputation pe forum. Eu l-aș propune la Hall of Fame lângă Mastertrap21.

Edited by Blessing

Just now, Blessing said:

Degeaba îl întrebați, are 69 posturi. Acum e pe gânduri, meditează dacă să mai posteze pentru a vă răspunde sau dacă să se retragă ca legendă.

=)))))))))))))))))))))))))

Just now, 5stackz said:

Voi vorbiți aici și eu cred că primesc notificare la aplicație pentru Helper, am dat follow topicului =)

Stai chill bro...                                                                                                                                                  oricum te respinge.

22 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Te faci si tu cantaret? Iti scriu eu versurile.

P.O.H.U.I Gang, P.O.H.U.I Gang, P.O.H.U.I Gang, yeah.

FUCKIN YOUR GRANDMA IN THE RAIN

NOBODY IS AS GREATEST IS I AM

ROLLIN DOWN THE WAY

PUTTING OUT MY UZI AND SHOOTING IN THE BAY

POHUI GANG, POHUI GANG, POHUI GANG, SKRRRT

Dedicated to all my homies, all my fans and all the gang.

Sunt bun. Plânge Lil Pump și Future în studio.

18 minutes ago, TLG Lewoo said:

Stai chill bro...                                                                                                                                                  oricum te respinge.

Știu :(