Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Ce căcat de joc, mă, ce tot vorbești?

E joacă pentru adevărați bărbați, ieși la o bere la Jizzy SF, apoi te urci în Infernus cu o gagică și refaci scena aia din Wolf of Wall Street în Ferrari, o ții tot așa cu o viteză de 200 km/h până la vila ta de pe Vinewood, unde odată ce ajungi te bagi în jacuzzi și vorbești la telefon cu elita serverului, adică cu liderul Hitmen Agency, discutând ce mai face și el.

Asta e viață de barosan, bre. Pentru ce să mai ieși din casă când îți dai seama că ai mai mult viitor pe un server de SA:MP decât în viața reală.

Edited by Blessing

Nu-l judec pe nimeni că joacă SA:MP, fiecare alege singur cum să-și petreacă cât mai plăcut timpul său liber. 

Prin SA:MP mai cunoști dalbaiobi de al de Dya și iZy cu care să mai ieși la un iaurt din când în când. Dacă ție îți place, go for it.

Edited by Blessing

5 hours ago, South Monologue said:

@rTn Dyablox VIP hai wa sa intri sa mi dai licentele .. toate 5 ! si banii mii dai inapoi :D

Cand m-am dus si eu sa beau te-ai trezit si tu ca vrei licente.

3 hours ago, Blessing said:

2018 si inca o dati in glume de mame?

@rTn Dyablox VIP Unde-i Ana Gandone, bre, eu tot postez pe aici cu speranta ca va posta si ea

@Annabellla unde ai disparut frumoasa mea?

Da :))

Eu ma culc, noapte buna. Astept sa ne strangi deam tu urmatoarea data.

Just now, South Monologue said:

care sampist.. cristi si crow si gata ? :D:D

Da, tu daca n-ai vrut sa vii.