Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, Blessing said:

Văd că în această minunată seară, în topicul dat este avem prilejul de a fi martori unei discuții axată pe metafizică și filozofie. Ambii intelectuali, Lewo și Greenwald se află într-o dezbatere aprofundată ce are obiectivul de a răspundere unor întrebări existențialiste, „Ce faci?”. Întrebările acestea nu sunt deloc întâmplătoare, ambii intelectuali ironizează întrebarea drept motiv pentru a se revolta asupra societății materialiste și consumiste. Adevarată esență a acestor întrebări e de a găsi dacă acțiunile omului în momentul respectiv vor avea un impact permanent în compența axis mundis, sau doar un impact temporar, nu atât pentru spațiul socio-intelectual înconjurator al muritorului, cât pentru propria-sa latura sufletească, acesta realizând o transcendeță cognitivă de la vechiul ego la un alter ego

Vezi ba Greenwald, tot ne-a prins... asta e magician.

4 minutes ago, Blessing said:

Văd că în această minunată seară, în topicul dat este avem prilejul de a fi martori unei discuții axată pe metafizică și filozofie. Ambii intelectuali, Lewo și Greenwald se află într-o dezbatere aprofundată ce are obiectivul de a răspundere unor întrebări existențialiste, „Ce faci?”. Întrebările acestea nu sunt deloc întâmplătoare, ambii intelectuali ironizează întrebarea drept motiv pentru a se revolta asupra societății materialiste și consumiste. Adevarată esență a acestor întrebări e de a găsi dacă acțiunile omului în momentul respectiv vor avea un impact permanent în compența axis mundis, sau doar un impact temporar, nu atât pentru spațiul socio-intelectual înconjurator al muritorului, cât pentru propria-sa latura sufletească, acesta realizând o transcendeță cognitivă de la vechiul ego la un alter ego

Duti vezi di triaba uai... Dalboiob, m-ai zaibit

Edited by Lil Wald

1 minute ago, Lewoo said:

Vezi ba Greenwald, tot ne-a prins... asta e magician.

Sunt ca o carte. Ceea ce zic deja o știați, inconștient, obiectivul meu, la fel precum a cărților e să renasc aceste ideei atrofiate în creierașul vostrul și să le pun în mișcare

1 minute ago, Lil Wald said:

Dalboiob, m-ai zaibit

Invidiosule, știi că voi da Bacu și tu nu

stop clapping

Just now, Blessing said:

Sunt ca o carte. Ceea ce zic deja o știați, inconștient, obiectivul meu, la fel precum a cărților e să renasc aceste ideei atrofiate în creierașul vostrul și să le pun în mișcare

Ma da mai du-te ca scoti niste fraze de zici ca esti scriitor :))

2 minutes ago, Blessing said:

Ai ahuit? Bleadi dalboiobu

@rTn Dyablox VIP Hai sibisi.

Edited by Lil Wald

Vinerea asta am simulare la română.

Decât să apuc caietul ăla și să citesc toate mizeriile date de profesoară, mai curând discut și eu pe aici despre SA:MP și memes, dar folosind cuvinte mai sofisticate care să le pot aplica la simulare.

2x1 - Discut memes și dau simularea.

2 minutes ago, Blessing said:

Vinerea asta am simulare la română.

Decât să apuc caietul ăla și să citesc toate mizeriile date de profesoară, mai curând discut și eu pe aici despre SA:MP și memes, dar folosind cuvinte mai sofisticate care să le pot aplica la simulare.

2x1 - Discut memes și dau simularea.

Bine gandit, o sa tin cont de asta peste 2 ani :)) 

Just now, Blessing said:

Mai mult decât simulări, te gândești cum să folosești un limbaj într-atât de complex și sofisticat încât să nu te înțeleagă nici însuși liderul de la NR, care cică ar avea aceași reputație ca doctorații în filologie.

Cam asa am reputatia, da' pot vorbi sho ca tn, dacă îmi dai 2-3 min :))

1 minute ago, TLG SPIKE said:

Acum că am lămurit și acest aspect, ce mai ziceți?

Daca deschizi geamul, intra frigul sau iesa caldura?

7 minutes ago, Lewoo said:

Cam asa am reputatia, da' pot vorbi sho ca tn, dacă îmi dai 2-3 min

Glumeam, n-ai cum să vorbești așa pe SA:MP și să devii lider în News Reporters. Nu ești pe înțelesul celorlalți jucători de 13 - 14 ani, cel mai probabil e că nimeni nu te va aprecia și nici nu-ți va oferi șansă de lider, nu pentru că n-ai fi bun, ci pentru că devii confuz din cauza incompatibilitații lingvistice între ceilalți jucători și tu. Pot spune că devii un Eminescu prăpădit în SA:MP, după 10 ani se trezește unul și găsește o conversație sau un screen cu tine, îți faci o analiză morfologică într-un topic și se întâmplă una din 2:

1. Încep să te studieze toți ăștea din News Reporter la fel cum studiem și noi toată Junimea la școală (nu aia de pe FB).

2. Viitorii jucători, cel mai probabil copii tăi, vor face memes pe seama ta din acele screenuri.

Edited by Blessing

1 minute ago, Blessing said:

Glumeam, n-ai cum să vorbești așa pe SA:MP și să devii lider în News Reporters. Nu ești pe înțelesul celorlalți jucători de 13 - 14 ani, cel mai probabil e că nimeni nu te va aprecia și nici nu-ți va oferi șansă de lider, nu pentru că n-ai fi bun, ci pentru că devii confuz din cauza incompatibilitații lingvistice între ceilalți jucători și tu. Pot spune că devii un Eminescu prăpădit în SA:MP, după 10 ani se trezește unul și găsește o conversație sau un screen cu tine, îți faci o analiză morfologică într-un topic și se întâmplă ori 1 din 2:

1. Încep să te studieze toți ăștea din News Reporter la fel cum studiem și noi toată Junimea la școală (nu aia de pe FB).

2. Viitorii jucători, cel mai probabil copii tăi, vor face memes pe seama ta din acele screenuri.

Foarte bine explicat, chiar de asta incerc sa scriu cat mai normal pe samp :)) (am doar 16 ani, sa n-ai prea multe asteptari de la mn)

Edited by Lewoo

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

Daca deschizi geamul, intra frigul sau iesa caldura?

Dacă îți bagi degetul în cur la unu, cine are degetul băgat în cur? Tu sau el?

Just now, Blessing said:

da niki kiar asha m3n

Niciodata n-am scris asa, dar totusi imi place sa scriu in loc de ”si eu”, ”sho” si in loc de eu ”io” :))

2 minutes ago, TLG Iulian69 said:

Joci switch?

1 minute ago, Lewoo said:

Niciodata n-am scris asa, dar totusi imi place sa scriu in loc de ”si eu”, ”sho” si in loc de eu ”io” :))

Ce pot să zic, pot să-mi dau seama din acest lucru că ești foarte rebel.

3 minutes ago, TLG Iulian69 said:

Nu le ai cu umorul clar :))