Jump to content

Black Week începe curând. Detalii aici

60% reducere pentru pachetele de 4e si 1e - 300 utilizari - COD: BFRPG60
50% reducere pentru pachetele de 100e - 20 utilizari - COD: BFRPG50
40% reducere pentru pachetele de 50e - 40 utilizari - COD: BFRPG40
30% reducere pentru pachetele de 40e si 30e - 60 utilizari - COD: BFRPG30
25% reducere pentru pachetele de 20e, 15e si 10e - 100 utilizari - COD: BFRPG25
50% reducere la toate produsele pentru forum - 60 utilizari - COD: BFFORUM50

 

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

TLG SPIKE

RPG2 Admin SAMP
 • Content Count

  1392
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

TLG SPIKE last won the day on November 11

TLG SPIKE had the most liked content!

Community Reputation

757 Fantastic

About TLG SPIKE

 • Rank
  Am mușcat aripi de înger când un demon mi-a dat colții.
 • Birthday 06/30/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Adrian

Recent Profile Visitors

4239 profile views
 1. Nickname: SPIKE Rank: Assistant Chief (6) Am dat test cu: Floriin. Rezultat proba teoretică: 2/3 Rezultat proba practică: 1/3 Rezultatul final: Admis. Alte precizări: Așteptăm decizia liderului.
 2. Locul 1: Shaggy.DansezLaRob - premiu: raport opțional pe săptămâna curentă. Locul 2: CipyM0ND14LU - premiu: raport înjumătățit pe săptămâna curentă. Locul 3: Pink - premiu: 100,000$. INFO: Premiile nu le puteți alege.
 3. Nume: SPIKE Rank: Assistan Chief (6) Numele câștigătorului: .KenWooD Rank-ul câștigătorului: Captain (5) Număr de puncte valide: 311 Dovezi: Click Alte precizări: Nu mai poți câștiga următoarele 2 ediții.
 4. MISIUNEA SĂPTĂMÂNII (23.11.2020 - 29.11.2020) În această săptămână aveţi de făcut: O poză la PayDay cu un membru staff (admin/helper sau lider). O poză când sunteți într-un meci de paintball. O poză când închiriați un vehicul de la Rent Car. Criteriile de câștig sunt: Pozele trebuie făcute cu F8. O dată ce postați misiunea nu aveți voie să îi mai dați edit. Pozele se încarcă doar pe imgur.com. Data, ora, numele serverului și numele vostru trebuie să apară în poză. Modelul de postare este: Nume: Rank: Dovada: Alte precizări: Premiile sunt: Locul 1: Raport opțional pe săptămâna curentă. Locul 2: Raport înjumătățit pe săptămâna curentă. Locul 3: Suma de 100,000$. INFO: Aveți timp să postați până sămbătă (28.11.2020) la ora 20:00.
 5. Nume: SPIKE Rank: 2 Dovezi: Rank 6 Hitmen Maze Bank Bayside Alte precizări: -
 6. TLG SPIKE

  am dat-o cu meme-ul de a picat forumul
 7. Nume: SPIKE Rank: 2 Dovezi: Chilliad Mayor Curier Dimitri Alte precizări: -
 8. »Nume: SPIKE »Rank: 2 »Nivel: 170 »Echipa actuala: Roads »Echipa dorita: SWAT »Alte precizari: -
 9. Nume: SPIKE Rank: 1 Dovezi: Foști Admini Foști Helperi Fost Lider Alte precizări: -
 10. Aplicația ta a fost analizată, iar răspunsul este unul negativ. Nu ai 50 de posturi pe forum.
 11. Aplicația ta a fost analizată, iar răspunsul este unul pozitiv. Vei fii adaugat in PM-ul cu test-logul. Nu uita ca aceasta functie este un privilegiu pe care noi il oferim, nu un merit. Drept urmare ne rezervam dreptul sa iti scoatem functia oricand nu mai prezinti un interes pentru aceasta.
 12. Aplicațiile pentru funcția de tester sunt deschise din acest moment.
 13. ADĂUGARE REGULĂ A fost adăugată o nouă regulă pentru topicul de misiuni, fiind următoarea: Cei care câștigă unul dintre premiile de tip raport înjumătățit / opțional nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
 14. Pentru a intra în facțiunea Paramedics trebuie să îndeplinești câteva cerințe: > Minim nivel 7. > Să nu aveți faction punish. > Activitate lunara buna: Prin activitate lunară bună se înțelege un minim de 0.8h jucate pe goldaward. Deci, dacă suntem, spre exemplu în ziua 20 a lunii, trebuie să aveți minim 16h jucate pe goldaward ca să fiți acceptați. Atenție! Cele de pe goldaward se iau în considerare, nu cele totale, unde e inclus și sleep-ul. > Un număr redus de sancțiuni sau să fie suficient de vechi sancțiunile pe care le aveți. Spre exemplu: I. Un player care deține ban, poate aplica după 30 de zile de la ultimul ban (de cand a expirat banul). II. Un player care deține warn/ajail, poate aplica după 15 zile de la ultimul warn/ajail primit. III. Un player care deține mute, poate aplica după 7 zile. > Tot la categoria sancțiuni se încadrează și următoarele: I. Demiteri multiple pe motive grave (limbaj/comportament/fraudare raport). II. Multiple FW-uri pentru comportament/nerespectare rang superior/limbaj. În funcție de sesiune, se va ține cont de un număr anume de astfel de sancțiuni pe baza cărora ne vom rezerva dreptul de a vă respinge.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.