Jump to content

NEW - Secțiunea cu https://forum.b-zone.ro/sugestii/ e acum deschisă. Sfaturi pentru a posta găsiți aici.

TLG SPIKE

RPG4 Administration - Junior
 • Content count

  817
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

246 Extraordinary

About TLG SPIKE

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday 06/30/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG2 Nickname
  Axel92
 • RPG4 Nickname
  SPIKE

Recent Profile Visitors

1306 profile views
 1. Păi hai bă cu spamul. Sau v-ați culcat?
 2. Hai salut. Dacă vreți să mă ajutați pentru Mayor, o puteți face reacționând cu orice la acest post (click) sau cu un vot pe website dacă intru pe listă. Mersi anticipat.
 3. @TLG DEVIL, ai HW.
 4. Dragi colegi, cine vrea să mă susțină pentru Mayor o poate face recționând cu ce vrea inima lui la acest post.
 5. Hai salut, intervin și eu cu ceva aici. Care vrea să mă susțină pentru Mayor poate reacționa cu ce vrea inima lui la acest post, click aici.
 6. Nick: SPIKE Level: 105 (113/458) Vârstă (reală): Aproape 16 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Activez încontinuu de pe data de 11.05.2016 până în prezent. Adică aproape 2 ani. Link profil RPG: Click. Motivul pentru care doresc să fiu primar: Doresc să fiu primar în primul rând pentru a ajuta jucătorii de pe server cu bani făcând evenimente zilnice, dar și cu sfaturi. În plus consider că am experiența necesară pentru această funcție având în vedere că dețin funcția de Admin Nivel 3 de aproape 1 an și am mai deținut funcția de Mayor în luna Martie și Septembrie a anului 2017, și consider că mi-am făcut treaba bine având în vedere că am deținut această funcție de 2 ori. Însă mereu este loc de mai bine, și de această dată dacă jucătorii îmi vor acorda a 3-a șansă promit că mă voi descurca mult mai bine decât prima dată și le voie oferii o lună plină de evenimente și distracție. Și să nu mai spun că această funcție mi se pare una dintre cele mai importante funcții de pe server. Ce intenționez să fac pentru jucători: În primul rând am să setez taxa la 1$ toată luna. Promit că evenimentele nu vor lipsii în nicio zi și am să mă dedic foarte mult acestei funcți. Taxa va fi împărțită cât mai des posibil și în cazul în care seiful nu se umple în timpul unei sesiuni de caritate îl voi umple eu. Am să încerc să organizez în fiecare weekend evenimente speciale și de amploare, dar asta nu însemnă că ele vor lipsii și din cursul săptămânii. Așadar, dacă doriți un Mayor activ cu peste 100 de ore pe lună (click) votați SPIKE cu încredere! Sunt conștient că promisiuni fac toți candidații, însă eu mă voi ține 100% de ele și nu vă voi dezamăgi Dacă mă susții nu uita să reacționezi cu orice la acest post, pentru că mă ajută foarte mult!
 7. Scuze, nu mai fac.
 8. @A n d r a, așa-i mai bine, nu-ți bate capul.
 9. Am înțeles. Dar mai poți scăpa de nervi și fără să înjuri. Și în plus nu înțeleg de ce ți-ai bate capul cu un asemenea joc și cu asemenea jucători. Nu cred că e primul jucător de genul care te calcă pe nervi, dă-i pace.
 10. @A n d r a, stau. Ce ai pățit?
 11. Salut, ce faceți?
 12. @TLG Malkaris, e bine că sunteți o clasă unită.
 13. Salut, eu sunt noul vostru coleg. Sper să ne înțelegem bine.
 14. Nick: Axel92 Rank: 1 Ma invoiesc pentru data de: 24.02.2017, ora 18:30. Ma invoiesc la activitatea / sedinta cu numele: Ședința obligatorie. Motiv: Este posibi să plec la un prieten în acea zi, dacă nu o să plec voi face tot posibilul să ajung.
 15. @TLG Malkaris, abia am venit de la școală. Tu ce faci?
×