Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

am fost la craiova sa rezolv ceva la casa de asigurari si apoi la politie sa fac niste acte pentru a radia o veche masina. 

Edited by BAR
o melodie care-mi place mie mult de tot la ora asta

16 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Am terminat un program in PHP :) 

din cunostiintele mele de cacat de informatica stiu ca php e pt websiteuri?

mi-au trebuit 2 ani sa stiu ca informatica din liceu e cea mai de cacat avand in vedere ca atunci cand te angajezi dupa perspectiva lor o sa afli numere palindroame inlocuiesti structuri si dai valori pentru care x sa afiseze 10

Edited by FabiShunk SS

7 minutes ago, FabiShunk SS said:

din cunostiintele mele de cacat de informatica stiu ca php e pt websiteuri?

Poate fi folosit si pentru website-uri, dar are o implementare mult mai larga.

7 minutes ago, FabiShunk SS said:

citeste la edit pls si zi-mi parerea ta domnule absolvent

Pai nush, la scoala (pana in clasa 9) e adevarat ca practic faci o informatica generalizata. Insa dupa, cum m-am dus eu la Centru de Excelenta in Info, am realizat ca e la fel ca si la scoala. Doar daca incerci sa inveti singur poti sa obtii careva cunostinte si rezultate. Ce drept, totusi intr-un mod iti dezvolta gandirea logica.

7 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Pai nush, la scoala (pana in clasa 9) e adevarat ca practic faci o informatica generalizata. Insa dupa, cum m-am dus eu la Centru de Excelenta in Info, am realizat ca e la fel ca si la scoala. Doar daca incerci sa inveti singur poti sa obtii careva cunostinte si rezultate. Ce drept, totusi intr-un mod iti dezvolta gandirea logica.

practic si matematica si fizica si chimia si logica dezvolta gandirea, eu sincer o gasesc inutila la ce m-am documentat pe net si la cate lucruri gasesti, scoala doar te introduce, cu clasele astea de info nu prea ai ce face, urmeaza sa faci facultate sau cursuri, in mod evident

8 minutes ago, FabiShunk SS said:

practic si matematica si fizica si chimia si logica dezvolta gandirea, eu sincer o gasesc inutila la ce m-am documentat pe net si la cate lucruri gasesti, scoala doar te introduce, cu clasele astea de info nu prea ai ce face, urmeaza sa faci facultate sau cursuri, in mod evident

Ideea e ca profesorul iti deschide calea, dupa daca o apuci pe acolo sau nu e treaba ta.

Pe mine m-a ajutat mult faptul ca m-am dus dupa a 9-a sa fac info, chiar daca recunosc ca 90% este efortul meu.

12 hours ago, Bilosul said:

fabi nu mai dai la automatica?

stiti ceva de facultatea de economie informatica sau cv de genu ? :))

vezi ca aia-s de femeie =)) 

glm

ba nu m-am gandit la absolut nimic eu vr la informatica da parca vad ca dau la agronomie =))))))

cum sa dai ma la facultate de agronomie inginer agronom ce prost suna

38 minutes ago, FabiShunk SS said:

solu

te drq ma ca tu esti si la mate info si poti sa dai bac la info si te ia la google si ai 3 mese gratuit =)))
lauteas in ciocan de suncalos

ba dc ma doare in dreapta uneori cand stau pe scaun? o fi apendicita? dupa ce mananc ceva / beau nu mai am nimic, cred ca trebuie sa mananc mai mult de 1 masa pe zi :)))