Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

La toate profesionalele e cu 2 milioane pe luna. Totusi daca inveti sau nu inveti, trebuie sa ai si putin noroc in viata .. am auzit multi care nu au invatat la scoala si acum conduc firme de renume.

mie mi-ar place mult sa fiu sofer dar na... bani nema

1,500 pe luna pe comunitate e putin ma?

Asta daca n-ai familie ca daca ai, e greu sa stai plecat 3luni de acasa...

Dar ai conditii, in unele locuri, ai loc de dormit ok, ai masina de spalat, ai mancarea asigurata.. Trebuie si sa stii unde sa cauti si sa ai si cateva cunostiinte

Stie cineva cum sa scap de Server close connection cand ma las pe /sleep pe hibernate?

Nu se poate daca sunt 1000 on, doar cand sunt sloturi libere

Adica daca sunt aproape 1000 sau 1000 constant 2ore iei kick, poti sa lasi sleep noaptea si nu iei, dar nu la ora asta sau la 20-21 cand toate serverele sunt full, e si logic cxa ai ocupa un slot degeaba cand altii poate vor sa munceasca, sau nu stiuu, sa faca si ei ceva...

Sa mori tu ca e greu? iti cumperi mancare inainte sa pleci, loc de dormit ai in masina, familia nu o sa te ajute cu bani toata viata si n-o sa stea o viata intreaga dupa tine

Prin familie ma referram la nevasta, copii nu la maicata, taicatu, frati, surori ca de aia mai poti sa te lipsesti ca nu o sa stai toata viata cu ei, dar nevasta si copii sunt altceva, mai ales copii

Si mie imi surade sa ma fac sofer de tir, dar asta ma gandesc ca o sa ma opreasca, deci probabil nu o sa ma fac, daca voi fi ppecat mai mereu nu prea am cand sa imi intemeiez o familie, daca as avea cand, dupa nu o sa am cum sa stau cu ea...

Deci ma fac sofer de autobuz=))