Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Stiu de dublu post, dar am vazut ca a fost si Kelton pe aici sau Dani si a zis ca putem postat, dar nu se vor mai pune post-urile.

Legat de mod, am zis sa-l dau deoarece ne ajuta sa intram mai repede aici :) il poti folosi daca vrei, nu e keylogger sau altceva :))

Cine mai posteaza aici, doar eu cu tine ?

@, sunt demult în ''clan'' și am revenit, am fost într-o pauză de SA-MP și nu aveam nici un chef de a intra pe forum sau sa-mp. Retried, am uitat să-l modific, îl modific când am timp și chef. Nu am venit aici să fac post-uri pe forum am venit să postez alături de voi. Nu mă interesează member title. Acest lucru l-am mai spus, nu o să mă mai repet. Când am intrat în clan am făcut o glumă că o să stau până fac 1000 de post-uri apoi am realizat că post-urile nu se pun dacă postez aici și mă miram după ce am văzut postarea de la Kelton aici în acest Topic, dar totuși am continuat să postez că nu aveam ce face și am zis să comunic virtual cu voi, în special KENDRINK și Dyablox, din câte văd kendrink nu mai postează aici. Dacă postez și eu ceva, nu cred că vă deranjează cu nimic, dacă te deranjează că postez aici îmi poți spune și nu o să mai postez.

Zack, in echipa mea nu exista replica "daca nu-ti place ceva, zi si nu o sa mai postez".

Maa bucur ca nu te intereseaza atat posturile cat sa comunici cu noi, eu sunt la fel, am readus contorizarea posturilor doar pentru voi.

Te respect pentru asta :))) un fel de bine pentru alții care postează aici pentru post-uri, și la fel de bine pentru cei care rămân să comunice virtual cu prietenii lor.

Am zis aia, deoarece Kawse este cam supărăcios de felu lui și nu e bun la suflet :( și eu ca un om bun, să-i fac pe plac :)

Acum nu mai accepta pe ăștia nabi care vin doar pentru a face postări pe forum și mai actualizează și tu membrii că văd că doar noi 3 mai postăm pe aici și din când în când se mai trezesc și alții când n-au ce face.