gone for good Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Hai noroc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Mai traiesti ba dyabloxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 De cand nu mai posteaza prin POHUI deam i-ai uitat existenta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 cam asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Ce mai faceți restul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Mai traiesti ba dyabloxe Mai degrabă ma lupt pentru existență. Am zis sa ma limitez la echipa mea, dar sa nu credeți ca nu am grijă și de voi acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Am observat și eu că mai arunci cu ochiul pe la noi Ne lași pe toți cu seen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Este de ajuns un seen de-al meu ca sa-mi simtiti prezenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 @, imi plac avatarele. Tipa fratiori noi 2 Ei deam, iar ai schimbat Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 @@iZy ZEW, Mă uit și eu cum stau unele avatare, că le fac dar niciodată nu le încerc. Ăsta cu ochelari mă rupe, mai ales când vin italienii aia și negociază 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Eu m-am facut photoshopist si tot cu avatare luate de pe net fara sa le editez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 (edited) Eu vapshe mi-am început ”cariera” în design cu paint, primeam mai multe + decât designerii Edited March 20, 2017 by yungVillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Eu pana amu is master in paint. Cand avem de facut lucrul individual la photoshop, ap eu intai arat la clasa se-am facut in paint si dupa lucrarea in PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 (edited) Ei, pe timpurile când eram GSB cu Cristi pe 4, jumate de gang îmi purta avatarele cu Spongebob făcute de mine la Paint Da no, așa mai serios, este lume obsedată care îți face niște lucrări că nu mai faci diferența dintre paint și poză. Edited March 20, 2017 by yungVillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Ei nu chiar asa, da lucrari in paint de care se ahuiesc si eu am vazut. Eu ii dau cu PS, ma tin cu 10 pe linie Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Ce anume învățați la Photoshop? Cum să faceți WOTM pentru nenea Steptu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Aha. Ne da profa lucrări de pe net și na faceți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Dar dacă mai serios? Ce anume faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Diferite efecte, logo, gif-uri, 3d, om de apa, portret desenat cu creionul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Destul de normal, macăr aveți și voi ceva profesori pricepuți din câte văd. La noi profesoara de informatica nici n-a absolvit pedagogia și nici nu știe componentele unui PC. Doar pascal, pascal și oleacă de office. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Eu ce sa mai zic ca ori Pascal ori C++, tot eu stiu mai multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Nici nu se discută. Hai că eu ies, ne auzim mâine. Noapte bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 23, 2017 Author Share Posted March 23, 2017 Neata echipa, azi fara colegiu, mai fac si cate o pauza La restul succes la scoala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 I-auzi, cică au schimbat asta de la quote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 23, 2017 Author Share Posted March 23, 2017 Ce qoute? Ce-au schimbat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts