Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

53 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Nu ca sunteti mai slabi Clau, chiar din contra, aveti mai multe sanse impotriva Avispa, iar deja noua o sa ne fie mai usor cu voi :)

Da, iti dau dreptate, tot ce am vrut sa fac a fost o gluma.

Pentru TTB a fost bine, am luat locu 5 in comparatie cu data trecuta cand am fost pe ultimul loc. Dar pentru mine a fost mai prost. Am facut doar vreo 70 kill-uri si aveam lag rau... Sa nu mai zic ca ma enervez cand ii vad pe astia ca stiu doar tec.

Da, e bun, pentru aia slabi. La war e una, acolo nu prea risti si te duci cu tecu, da aici de ce sa nu exersezi deagle ca la war doar tot cu deagle dai. 

On 10/11/2017 at 0:22 AM, rTn Dyablox VIP said:

Pana acum tin minte cum ne urcasem 8 moldoveni intr-un bus puneam muzica la mp3 de pe YT si mergeam prin LS si faceam spam cu WIGGLE WIGGLE WIGGLE

azi m-am intalnit cu abudi, mi-am amintit de:

-SEOMA HULE AI ARMURA
-NU UA PULA TU AI LAG

-SEOMA SUKA HULE NU LUKREAZA KODU
-ESTI TU DAUN
-NU UAI PULA IA AM DAT UN 3/3
-KRASAVA
-UAAAAAAAAAAI SI PULA ASTIA DAU PRIN PARETE
MCMOD FULL KILL LIST X3
MCMOD BANNED AIMBOT =)) 

avispa rifa 2k15

Edited by iZy

On 10/17/2017 at 10:25 PM, TL Claudinho said:

Abudi nu joaca pe 1 si e in TTB?

nush de care abudi vorbesti, da ala de care vb noi fute pizda in viata reala si s-a lasat de jocu' asta de cv timp

Da, esti singurul sublider. Noi am pierdut cu 8-7 cu Avispa, ca membrii nostri destepti nu stiu sa stea sus si ascunsi frumos. Nu stiu cand sa traga si cand nu. Mi-a dat Mithyusa ala un perete limpede ca apa. Daca il prindeam pe filmare mare ban ce lua smr.