Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

6 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Mai aveti sa va certati ca nabii? Eu ascult muzica de-alui Mozzart si Bethoven si e cea mai buna.

Aia sunt regii muzicii clasice.

Curry, ce intelegi din melodiile alea ba? Ca aia sunt cei mai buni, ca au curve si bani? Ala e cacat de 2 bani. O piesa rap trebuie sa aiba un mesaj.

1 minute ago, IarAmBan said:

Aia sunt regii muzicii clasice.

Curry, ce intelegi din melodiile alea ba? Ca aia sunt cei mai buni, ca au curve si bani? Ala e cacat de 2 bani. O piesa rap trebuie sa aiba un mesaj.

Macar de ar mai scoate ceva.. nu te.ai saturat sa asculti mereu aceleasi melodii de la biggie si 2pac?..

//Neata la lume, ce faceti?

1 minute ago, GreenWald RG said:

Macar de ar mai scoate ceva.. nu te.ai saturat sa asculti mereu aceleasi melodii de la biggie si 2pac?..

//Neata la lume, ce faceti?

Este si DRE, Mobb Deep,  Ice Cube, Parazitii, Snoop Dogg, Eminem si muuuulti altii

Just now, IarAmBan said:

Este si DRE, Mobb Deep,  Ice Cube, Parazitii, Snoop Dogg, Eminem si muuuulti altii

Mna atunci ramai la OldSchool si nu ii mai critica pe astia din new..

1 minute ago, GF Curry said:

D.R.E scoate o melodie din an in pasti, Cube s-a lasat, Parazitii......acum imi dau seama de ce-ti place rap-ul ala.Snoop Dogg deabea scoate cate o melodie, Eminem nu mai e raper

Taci ma si tu ca, vad ca tu cauti cearta pe tema asta, nu el :/

Just now, IarAmBan said:

E dreptul meu sa critic

Bine ma, la fel ca in toate genurile de muzica exista si scursuri.. mie mi se pare ca nu il compari pe muie ala cu margele pe par si cu ochelari cu Desiigner sau Fetty Wap sau cu Migos..

Just now, GreenWald RG said:

Bine ma, la fel ca in toate genurile de muzica exista si scursuri.. mie mi se pare ca nu il compari pe muie ala cu margele pe par si cu ochelari cu Desiigner sau Fetty Wap sau cu Migos..

Al e The Notorious B.I.G. Daca nu era el si 2Pac, pula ce mai aveati acum Rap...

Baieti, muzica ca si restul sferelor evolueaza. Nu trebuie sa va impartiti in 2 tabere pentru a sustine care e mai buna. Trebuie sa intelegeti acest lucru si sa nu va supuneti, ascultand muzica voastra preferata si respectand-o pe cealalta.

55 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Mai aveti sa va certati ca nabii? Eu ascult muzica de-alui Mozzart si Bethoven si e cea mai buna.

Nici tu nu te crezi ce ai zis aici :))

Cea mai buna melodie, nu aveti dreptul sa comentati impotriva ei: 

56 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Baieti, muzica ca si restul sferelor evolueaza. Nu trebuie sa va impartiti in 2 tabere pentru a sustine care e mai buna. Trebuie sa intelegeti acest lucru si sa nu va supuneti, ascultand muzica voastra preferata si respectand-o pe cealalta.

Big up.

20 minutes ago, Atlantic 5stackz said:

Nici tu nu te crezi ce ai zis aici :))

Cea mai buna melodie, nu aveti dreptul sa comentati impotriva ei: 

True.