Mury Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 nab, pe ce motiv ai luat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wintertime Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 1 minute ago, Mury14 said: nab, pe ce motiv ai luat? Pai hai sa iti explic, m-a luat supremo ca dadeam prea bine si mi-a dat ban pentru un silent de acum 50 de ani.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Fa cere unban, poate-ti da unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2018 Author Share Posted March 4, 2018 Ba, astia care nu faceti parte din echipa, de unde drq atata curaj sa postati aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Ba ce-au iar serverele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wintertime Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 4 minutes ago, VaNNila said: Ba ce-au iar serverele? Nu stiu, mie imi merge 3-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 2 minutes ago, gxd said: Nu stiu, mie imi merge 3-u. Serverele merg..doar ca din 2 in 2 minute scap playeri de la 300+ la 150+ sau 100+ wtf...plus ca si website-ul si forumul debea merg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Iar pica bz. Cum a picat si ieri si alaltaieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Just now, Mury14 said: Iar pica bz. Cum a picat si ieri si alaltaieri. Eu care mi-am abandonat tema la română să intru la war, văd că nu mă pot conecta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 2 minutes ago, TLG AlexDN said: Eu care mi-am abandonat tema la română să intru la war, văd că nu mă pot conecta.. Place ce avatar ti-ai ales Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 2 minutes ago, VaNNila said: Place ce avatar ti-ai ales N-am ales din cererea pe care am făcut-o, îl țin până mai primesc variante la cerere, să am ce alege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 bad pui ... Vreti licente rpg4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Just now, Mury14 said: bad pui ... Vreti licente rpg4? Îmi dă un precen, @BongoB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 m ai dezamagit Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 2 minutes ago, TLG AlexDN said: N-am ales din cererea pe care am făcut-o, îl țin până mai primesc variante la cerere, să am ce alege. As face si eu unu sa pun acolo dar nu stiu daca o sa-mi iasa bine ,si oricum la text sunt meh Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 (edited) Just now, Mury14 said: m ai dezamagit Pare rău șefule, promit că nu se mai repetă Edited March 4, 2018 by TLG AlexDN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Cand am chef de raport, n am punctele resetate, cand n am chef de raport si trebuie sa il fac, am raport. gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2018 Author Share Posted March 4, 2018 Serverele au gripa. Daca mai pica asa o sa ramana doar cu Bobo si Kelton pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Serverele au gripa. Daca mai pica asa o sa ramana doar cu Bobo si Kelton pe server. Băi, știe careva cum pot rezolva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Da-i un reinstall si vezi... poate-ti merge dupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Just now, Mury14 said: Da-i un reinstall si vezi... poate-ti merge dupa Am dat reinstall la gta de mi s-a luat mie și tot așa. Am intrat și cu gta-ul cu modurile pe care le folosesc și cu cel default și tot așa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2018 Author Share Posted March 4, 2018 Reinstall la windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Reinstall la windows E clar, adio 300gb de jocuri și coduri pentru samp. wrong. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 te ai dat de gol omg, ne vedem pe website nabule, pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Ce faceti mai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts