Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

TLG AlexDN7

Member
 • Content Count

  1815
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TLG AlexDN7 last won the day on March 24

TLG AlexDN7 had the most liked content!

Community Reputation

799 Fantastic

About TLG AlexDN7

 • Rank
  Chief Paramedic
 • Birthday 09/06/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Curtea de Argeş.
 • Hobbies
  N-am d'ăstea

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG2 Nickname
  AlexDN7.

Contact Methods

 • Steam ID
  alexdn71

Recent Profile Visitors

14626 profile views
 1. TLG AlexDN7

  Nume: Alex.FinantzBanK Rang: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasa: Verde Data (vinerea) cand aceasta este valabila: 17.09.2021 Alte mentiuni: Va este permis sa vopsiti vehiculele factiunii doar in aceasta culoare decat cea normala. Name: Alex.FinantzBanK Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Green Date (Friday) when it is valid: 17.09.2021 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
 2. Nick: Alex.FinantzBanK RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Flavia, Ana, Daniel.INTERVENTIA RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): - Alte precizari: Multă sănătate!
 3. Nick: Alex.FinantzBanKRank: 3Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 20.06.2021Motiv: Nu sunt acasă. Alte precizari?: Sănătate! Nick: Andrei.FinantzBankRank: 4Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 20.06.2021Motiv: Nu e acasă, ieșim amândoi si m-a rugat pe mine să ii pun invoirea.Alte precizari?: -
 4. Nick: Alex.FinantzBanKRank: 3Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 13.06.2021Motiv: Nu sunt acasă. Alte precizari?: Sănătate! Nick: Andrei.FinantzBankRank: 4Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 13.06.2021Motiv: Nu e acasă, ieșim amândoi si m-a rugat pe mine să ii pun invoirea.Alte precizari?: -
 5. Nick: Alex.FinantzBankRank:3Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 29.05.2021Motiv: Sunt plecat in oras.Alte precizari?: Sanatate!
 6. Misiunea din această săptămână cuprinde următoarele sarcini: 1. Câte o poză cu un sublider sau lider din fiecare facțiune de tip taxi (astfel vine o poză cu liderul/subliderul LS Taxi, 1 cu liderul/subliderul LV Taxi, 1 cu liderul/subliderul SF Taxi). 2. O poză din fața HQ-ului Verdant Family, în care să aveți o armă albă în mână (poate să fie orice, doar să poată fi cumpărată din magazinul de arme albe). 3. O poză cu un admin, în timp ce vă aflați pe turnul din Los Santos (https://www.grandtheftwiki.com/Los_Santos_Tower), alături de el, bineînțeles. Dovezile se vor incărca pe http://imgur.com. Nu se accepta poze editate. In poza trebuie sa se regaseasca data, ora, numele si server-ul. Postarile editate nu vor fi luate in considerare. Premii: Locul 1: $200.000. Locul 2: $100.000. Locul 3: $50,000. Aveti timp sa completati misiunea pana in 25.04.2021 23:59. Mult succes, dragi instructori! Model postare / posting model: Nume: Rank: Dovada: Alte informații:
 7. Nickname: Alex.FinantzBanK Rank: 6 Level: 100 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Foarte probabil să nu fiu acasă. Data sedintei/activitatii: 04.04.2021 Alte precizari: Baftă!
 8. A devenit lumea activă de când am plecat eu Bine, sănătos, dvs ce mai faceți stimabile?
 9. TLG AlexDN7

  Nick: Alex.FinantzBanK Poza cu transfer: https://imgur.com/a/v5103bC Alte precizari: Cel mai șmecher clan! La cât mai mulți ani!
 10. iYMifZd.png

  Caut facțiune.

  1. Show previous comments  2 more
  2. R e l u

   R e l u

   Si ce te lauzi

  3. TLG Benga

   TLG Benga

   Factiune cauti, dar pe mine cand? :( Stai, ce?!

  4. TLG AlexDN7

   TLG AlexDN7

   @Ailimeperfect, in vacanță vin pe capul tău  :))

   @TLG Kobe. da :(

   @R e l u ce

   @TLG Benga ce potaie 

 11. Cam atât și cu mandatul meu ca lider. Sper că ne-am înțeles bine și că a fost o experiență plăcută. Vreau să vă mulțumesc mult tuturor ce ați venit în facțiune și ați rămas până la final, sunteți cei mai tari. Ca să nu existe supărări, am propus cât mai mulți pentru funcția de lider, astfel, majoritatea celor de rang 4-5 care ați fost activi, serioși sunteți prin lista mea. Aveți grijă pe cine votați, să țineți cont de ce persoană este respectivul lider, nu doar că știe să acorde o sancțiune, deoarce oricine poate face asta. Păstrăm legătura pe discord și cel mai probabil și pe joc, că o să rămân în Paramedics cel mai sigur. Multă baftă medicilor în viață, fie ca toate faine să vi se îndeplinească! https://imgur.com/a/vIJgAP4
 12. TLG AlexDN7

  În timpul testului s-au obținut următoarele punctaje: Jusstyn 0.5/3 0/3 Lilpeep 0.5/3 0.5/3 Alexandru88 0/3 0.5/3 MeDan 0/3 0/3 FlorinDauPtMelisa 0/3 0/3 Florin și MeDan veți intra direct în facțiune. Jusstyn și Alexandru, veți susține testul de departajare, după cum urmează: Jusstyn - vei susține cu DarkEvo. Alexandru - vei susține cu Ciprian. Aveți 48h din acest moment să vă contactați testerii și să susțineți testele de departajare. Lilpeep, îmi pare rău, dar scorul tău nu-ți permite să rămâi în facțiune.
 13. TLG AlexDN7

  Eu unul sunt perfect de acord cu ambele propuneri. Am să le transmit mai departe unui admin și o să revin cu un răspuns pe discord.
 14. @DarkEvo nWo @Voiculescu. acceptate. Veți fi adăugați în PM-ul cu testul.
 15. Sambata, 20.03.2021, ora 21:00 o sa aiba loc o activitate organizata de Benga, activitate ce va consta intr-un eveniment de tip Hide and Seek in Bayside. - Unde are loc această activitate? Vom alege un perimetru pe care trebuie sa-l respectati la fata locului. - Prezența este obligatorie? Prezenta la activitate este OPTIONALA, dat fiind faptul ca este weekend si multi dintre voi probabil o sa fiti plecati sau o sa alegeti sa va preteceti timpul liber prin alte modalitati. Chiar daca prezenta este optionala, in cazul in care sunteti prezenti sunteti obligati sa respectati cerintele organizatorilor, altfel riscati sa fiti sanctionati. De asemenea, dupa activitate vom organiza un scurt DM pe politisti sau pe jucatorii aflati pe Blacklist, armele si free-urile vor fi oferite de mine si Benga, voi doar trebuie sa fiti prezenti. -Care sunt premiile? Premiile acestei activitati sunt urmatoarele: Locul 1: Un vehicul de tip Packer + suma de 500.000$. Locul 2: Suma de 1.000.000$. Locul 3: Un vehicul de tip Romero + suma de 500.000$. **Ideile și premiile vin de la Benga, deci v-aș ruga să-i respectați activitatea și în cazul în care veniți să respectați regulile. Că tot avem o activitate, a apărut o clarificare referitoară la învoirile de la activități: - Au voie sa posteze invoiri pana 15 minute inainte de inceptul unei activități / ședințe. - Liderul/subliderul acceptă ăstea cu 15 minute inainte de acesta sau verifica dupa activitate cand face evidenta ca s-a postat inainte de 15 minute. Exemplu: Benga a pus ca activitate este la 21:00. Membrii Paramedics au voie sa puna invoiri pana la 20:45. Atunci el sau subliderii lui accepta ăstea sau le refuza conform regulile.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.