Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

TLG AlexDN7

RPG2 Paramedics Leader
 • Content Count

  1791
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

754 Fantastic

About TLG AlexDN7

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Curtea de Argeş.
 • Hobbies
  N-am d'ăstea

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG2 Nickname
  AlexDN7.

Contact Methods

 • Steam ID
  alexdn71

Recent Profile Visitors

13695 profile views
 1. TLG AlexDN7

  @Alexandrionn Ți-am analizat propunerile și am revenit cu un răspuns: 1. Nu prea îi văd rostul, nu aravantaja cu nimic, interesul pentru vptb ar fi același. 2. E o idee bună de lua în considerare. 3. Nu se poate chestia asta. 4. Sună bine. 5. Și până acum era chestia asta. Obligația ta era să acorzi prima dată la pret întreg, după puteai acorda și pe 1$. 6. Ar fi cam greu de pus în practică. Rămân 2 și 4. O să te anunț când vor fi aplicate.
 2. TLG AlexDN7

  » Nick: Alex.FinantzBanK» Rankul detinut: Lider» Numele celor sancționați: .WinTeam.TRIST, MeHigh » Data sanctionarii: 04.03.2021» Sancţionați cu: Faction Warn» Motiv: Statistică Februarie.» Dovada (optional, dupa caz): -» Alte precizări: Mai multă atenție pe viitor.
 3. TLG AlexDN7

  Așa arată evidența activității voastre pe luna Februarie: Felicitări Cătălin și Ciprian! Dacă am greșit undeva, aștept PM!
 4. TLG AlexDN7

  Discord ID: alexdn6#4597 Gradul/Gradele dorite: RPG2 Faction Leader, RPG2 Helper Link catre profilul RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Alex.FinantzBanK Rank bar-ul profilului RPG: Link de la canalul de Youtube (doar pentru gradul de Youtuber): - Doresti canale vocale (doar pentru gradul de Youtuber): -
 5. Mărțișoare de genul aș fi oferit și eu, dar mai bine că o fu cu pandemia și nu a mai fost nevoie de chestii de genul. manelist caut fată manelistă să-i dau mărțișor cu salam
 6. TLG AlexDN7

  » Nick: Alex.FinantzBanK» Rankul detinut: Lider» Numele celui sanctionat: Benga.FinantzBanK. » Data sanctionarii: 26.02.2021.» Sancţionat cu (Amenda / Avertisment / Faction Warn / Demitere): Avertisment verbal.» Motiv: Reclamație website.» Dovada (optional, dupa caz):https://www.rpg2.b-zone.ro/factions/report/79871» Alte precizări: Mai multă atenție pe viitor.
 7. @Ana R @RazvanTRIST @South Lacer cu toate că inițial am zis că o să accept doar 2, consider că ar fi corect să vă acord o șansă tuturor, fiind vechi în facțiune și dovedind că o meritați. O să fiți adăugați în PM, acolo unde veți primi mai multe explicații. Aveți grijă, să fiți corecți la teste, orice abatere poate duce la scoaterea voastră din funcție și eventuala sancționare la nivel de facțiune! Aplicațiile sunt închise
 8. Aplicațiile sunt deschise. Vor fi acceptați doar 2 dintre voi. Aveți grijă să redactați o aplicație cât mai bună!
 9. Eu ocupat cu ore, pregatiri, conducere si toate cele
 10. Salutare, ce mai faceți? Ce mai ziceți? Încercați ca dacă postați aici să faceți posturi mai lungi de un cuvânt. Pe mine în mod direct nu mă deranjează, însă dacă e un global moderator pe fază vă poate sancționa și ar fi păcat. La fel și cu postarea în topicurile unde nu e cazul de free-chat. Aveți grijă cu orele pe luna aceasta, se ține cont de cele goldaward! Să vă distrați cu Raindance-ul cât puteți, acum aveți libertatea
 11. TLG AlexDN7

  @Matei Ion vladutpropunere respinsă. Am mai discutat prin toamnă o astfel de idee, însă ar aduce mai multe minusuri decât beneficii facțiunii. Într-adevăr, sancționarea pentru lipsa duty-ului la VPTB nu este în tocmai placută, însă am adăugat opțiunea de a putea să te învoiești dacă ai o problemă. Pe lângă asta, nu ai obligația de a fi on în acel interval, să zici că îți creează o obligație directă, zilnică.
 12. - 21.02.2021 - După cum am anunțat pe discord zilele trecute, raportul de activitate a fost micșorat. Acesta este numărul minim de puncte de îndeplinit pentru fiecare rang: Rank 1 (Candidate Paramedic) - 60 de puncte. Rank 2 (Paramedic) - 50 de puncte. Rank 3 (Paramedic in Charge) - 40 de puncte. Rank 4 (Paramedic Ambulance Commander) - 30 de puncte. Rank 5 (Paramedic Field Chief) - 20 de puncte. Acest raport va intra în vigoare de mâine, 22.02.2021. Tot de mâine aveți și posibilitatea de a folosi Raindance-ul ca vehicul pentru transport personal, fără nicio aprobare/problemă. Doar anunțați așa cum este normal când îl luați. Nu uitați să faceți cele 16h pe goldaward luna aceasta, ca să nu aveți probleme!!
 13. TLG AlexDN7

  @DarkEvo nWomisiune incorectă, lipsește ultima poză.
 14. TLG AlexDN7

  @TLG Benga o idee foarte bună. Am să o transmit mai departe unui admin 4 și poate o punem și-n aplicare. @Matei Ion vladut a mai propus și KeNNeN chestia asta, dacă o să fie cazul de modificări, am să le anunț.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.