Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 @V L A D tu de când postezi aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kidzor. Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 1 hour ago, Mury14 said: Ce fac galustele mele? Care are nevoie de licente? rpg4 Pe aici, tu? Peste 16 ore o sa am nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Noroc! Ajungem la 1000 pagini sau sal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Salut, nu ajungem Ce face echipa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 EU AM avatar bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 1 hour ago, CLAUDiNHO VODA said: Noroc! Ajungem la 1000 pagini sau sal? Ajungem, cum să nu ajungem? 1 hour ago, rTn Dyablox VIP said: Salut, nu ajungem Ce face echipa? Bine dya, tu ce faci? 3 minutes ago, AnxietyTBH said: EU AM avatar bun La fel de bun ca tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 1 hour ago, TLG Kidzor said: Pe aici, tu? Peste 16 ore o sa am nevoie. Lasa-te afk, daca ma inseli si le iei de la alt instructor, te castrez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Ba, eu cand eram instructor imi faceam conturi noi si dadeam licente 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 1 hour ago, rTn Dyablox VIP said: Ba, eu cand eram instructor imi faceam conturi noi si dadeam licente Nu merita sa ma stresez asa, mai bine astept noobi sa vina la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 E aiurea in instructors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 De ce zici asta? @AnxietyTBH Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kidzor. Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 1 hour ago, rTn Dyablox VIP said: Ba, eu cand eram instructor imi faceam conturi noi si dadeam licente :)))))))))))))))) Cred că luai si best la raport :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Care ba, ca de ce crezi ca o faceam? Mereu ajungeam ca mai am cateva ore si n-am raportul Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kidzor. Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 3 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Care ba, ca de ce crezi ca o faceam? Mereu ajungeam ca mai am cateva ore si n-am raportul E clar atunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 baiat harnic diablox asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Taci ba ca asa am stat 9 luni in SILV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Si eu stau de 17 zile SI LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Ce faceti?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 bine, tu ce faci? pe ce rpg joci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 (edited) 2 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Care ba, ca de ce crezi ca o faceam? Mereu ajungeam ca mai am cateva ore si n-am raportul Erau alte vremuri pe atunci, acum nu te mai lasă sistemul Țin minte că pe atunci când ma apucasem de rpg4, adică pe la deschidere era in "floare" frauda raportului taxi, intrau ăia dimineața cu secundare si se plimbau 1km. Păcat ca nu se bucurau prea mult, pe atunci erau adminii foarte activi (nu ca acum) si dădeau pm liderilor. Edited March 5, 2018 by TLG AlexDN Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kidzor. Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 4 minutes ago, TLG AlexDN said: Erau alte vremuri pe atunci, acum nu te mai lasă sistemul Țin minte că pe atunci când ma apucasem de rpg4, adică pe la deschidere era in "floare" frauda raportului taxi, intrau ăia dimineața cu secundare si se plimbau 1km. Păcat ca nu se bucurau prea mult, pe atunci erau adminii foarte activi (nu ca acum) si dădeau pm liderilor. Adevărat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Ba, eu si acu cat sunt NR fraudez raportul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: Ba, eu si acu cat sunt NR fraudez raportul hmm cum poti frauda raportul in nr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 8 minutes ago, Mury14 said: hmm cum poti frauda raportul in nr? Asta ma intreb si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Daca nu v-ati prins atunci nici nu va zic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts