South Borney Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: Deci fii atent. Aveam cont SILS rank 6 si cont SILV rank 5 si vorbeam pe /sx singur cu mine. Si ambele conturi aveau nick-ul Dyablox Lol =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 De aia si zic ca era fain cand jucam in SI Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Borney Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 @rTn Dyablox VIP pe RPG1 ai fost in S.I? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Da, am jucat cel mai mult acolo, si putin pe 4 unde am facut rank 5 para si rank 6 GSB. Noapte buna echipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Borney Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Da, am jucat cel mai mult acolo, si putin pe 4 unde am facut rank 5 para si rank 6 GSB. Noapte buna echipa. Frumos, noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 47 minutes ago, TLG AlexDN said: Omg, cine posteaza pe aici. Ce cand iei admin pe 4 ca sa pot veni si eu sa pot sa joc pe pile ca neaparat vreau sa am sa am v@L@oare pe 1 nu se poate frt, daca te duci intr-o mafie, au grija stridiile de tine sa te baneze, o mare parte din admini mananca playeri fara sa ii cunoasca, apoi se trag de sireturi in unban astfel, va ofer o mema de orfani d-aia, numai un om cu probleme psihice putea sa faca asa cv Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Vlad Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 13 minutes ago, Fabian Shunkless said: cand iei admin pe 4 ca sa pot veni si eu sa pot sa joc pe pile ca neaparat vreau sa am sa am v@L@oare pe 1 nu se poate frt, daca te duci intr-o mafie, au grija stridiile de tine sa te baneze, o mare parte din admini mananca playeri fara sa ii cunoasca, apoi se trag de sireturi in unban astfel, va ofer o mema de orfani d-aia, numai un om cu probleme psihice putea sa faca asa cv Asa si Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Borney Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 19 minutes ago, Fabian Shunkless said: cand iei admin pe 4 ca sa pot veni si eu sa pot sa joc pe pile ca neaparat vreau sa am sa am v@L@oare pe 1 nu se poate frt, daca te duci intr-o mafie, au grija stridiile de tine sa te baneze, o mare parte din admini mananca playeri fara sa ii cunoasca, apoi se trag de sireturi in unban astfel, va ofer o mema de orfani d-aia, numai un om cu probleme psihice putea sa faca asa cv ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 29 minutes ago, Vlad HN Retrasul said: Asa si Nana cmf și catinca 22 minutes ago, McBorneY said: ce Da așa spuneam sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 6, 2018 Author Share Posted March 6, 2018 @Fabian Shunkless baga-ti organul genital in comunitate, la mine deja sta acolo de cativa ani. Neata echipa, sa aveti o zi frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 (edited) 7 hours ago, Fabian Shunkless said: cand iei admin pe 4 ca sa pot veni si eu sa pot sa joc pe pile ca neaparat vreau sa am sa am v@L@oare pe 1 nu se poate frt, daca te duci intr-o mafie, au grija stridiile de tine sa te baneze, o mare parte din admini mananca playeri fara sa ii cunoasca, apoi se trag de sireturi in unban astfel, va ofer o mema de orfani d-aia, numai un om cu probleme psihice putea sa faca asa cv Stai calm, nici 4 nu e prea strălucit. Edited March 6, 2018 by TLG AlexDN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Salut. O zi faina sa aveti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 10 hours ago, Fabian Shunkless said: cand iei admin pe 4 ca sa pot veni si eu sa pot sa joc pe pile ca neaparat vreau sa am sa am v@L@oare pe 1 nu se poate frt, daca te duci intr-o mafie, au grija stridiile de tine sa te baneze, o mare parte din admini mananca playeri fara sa ii cunoasca, apoi se trag de sireturi in unban astfel, va ofer o mema de orfani d-aia, numai un om cu probleme psihice putea sa faca asa cv Nu știi cum funcționează 4, dacă nu ai cod sau nu ai primit ban pentru cod nu iei Admin. alexDN e cel mai bătrân Helper, o să ajungă să facă anul de Helper și să primească VIP @TLG AlexDN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Ce faceti ma baieti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kidzor. Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Hai noroc, ce faceți voi? 1 hour ago, Lil Wald said: Ce faceti ma baieti? Acum am ieșit de la școală, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 11 minutes ago, TLG Kidzor said: Hai noroc, ce faceți voi? Acum am ieșit de la școală, tu? Dar tu ce școală faci dacă ai doar 4 ore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Ce faceti we? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 21 minutes ago, AnxietyTBH said: Ce faceti we? Fac 1000 de posturi, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 15 hours ago, TLG AlexDN said: Slăbuț. Abia astept sa intru și eu, mâine. I-auzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Bn fakem Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 16 minutes ago, TLG Lewoo said: I-auzi Tu ai aplicat în echipă înainte să postezi aici? 14 minutes ago, Lil Wald said: Bn fakem Trist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 6, 2018 Author Share Posted March 6, 2018 Salut echipă, ce faceți? Abia m-am eliberat și eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Salut! Mai devreme am ajuns acasa de la liceu, tu cf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Ba ce urat e cand tre sa stai cu un copil mic dmn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 7 hours ago, Master Duke said: Nu știi cum funcționează 4, dacă nu ai cod sau nu ai primit ban pentru cod nu iei Admin. alexDN e cel mai bătrân Helper, o să ajungă să facă anul de Helper și să primească VIP @TLG AlexDN Nici VIP-ul nu-l primesc, că n-am suficiente pile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts