SquiZ Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Nick (sa:mp) : Josh.Nick-uri anterioare : Contul meu mic e KeltonDe cat timp joci (sa:mp) : un an şi catevaWarn-uri in joc(motiv) : n-am nevoieAi avut vreodata ban?(motiv) : da, sunt nabi adminii, nu eu sunt de vina De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : stateam si ma gandeam ce fac cu veatza mea si am vazut ca nu am posturi pe forum. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : dau +1 aiurea daca e nevoieAi citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : nuEsti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: cred De unde ai aflat de acest clan? : sa mor daca stiu Realizarile tale pe B-Zone : sunt si ele acolo Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 69 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: da Planuri de viitor : sa iau ban Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : leneAlte mentiuni : n-am de unde dom'le Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 Welcome to Dyablox's team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamX Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Nick (sa:mp) : -Nick-uri anterioare : -De cat timp joci (sa:mp) : 1 anWarn-uri in joc(motiv) : 0Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu am avut De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Pentru ca spamCu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Habar nu amAi citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : DaEsti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Dap De unde ai aflat de acest clan? : Pai... ma uitam la clanurile neoficiale si l-am vazut Realizarile tale pe B-Zone :Nu am Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 4Esti activ pe forum?De cate ori intri pe zi? Foarte activ. Planuri de viitor : Posturi la infinitBara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : -Alte mentiuni : Va salut Nick (sa:mp) : -Nick-uri anterioare : -De cat timp joci (sa:mp) : 1 anWarn-uri in joc(motiv) : 0Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu am avut De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Pentru ca spamCu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Habar nu amAi citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : DaEsti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Dap De unde ai aflat de acest clan? : Pai... ma uitam la clanurile neoficiale si l-am vazut Realizarile tale pe B-Zone :Nu am Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 4Esti activ pe forum?De cate ori intri pe zi? Foarte activ. Planuri de viitor : Posturi la infinitBara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : -Alte mentiuni : Va salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 Respins, nu ai nick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derick Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Nick (sa:mp) : PunkkeRNick-uri anterioare : -De cat timp joci (sa:mp) : August 2015Warn-uri in joc(motiv) : 0Ai avut vreodata ban?(motiv) : A greșit adminul. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Pt că spamCu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cu posturiAi citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Desigur.Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Desigur. De unde ai aflat de acest clan? : De la In TLD Realizarile tale pe B-Zone : PRG3 Leader Los Santos School Intructors și prietenii. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Leader, LSSI. Sau ca membru rank 4 în LSSI.Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? De foarte multe ori deoarece am o funcție care depinde și de forum. Planuri de viitor : Moderator la ceva.Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Salve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 @, Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiu Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Nick (sa:mp) :Q78Nick-uri anterioare De cat timp joci (sa:mp) :De aproximativ 1 an jumateWarn-uri in joc(motiv) :0Ai avut vreodata ban?(motiv) :Nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? :SpamCu ce crezi ca poti ajuta acest clan? :Cu posturiAi citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? :DaEsti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?Da De unde ai aflat de acest clan? :ITLD Realizarile tale pe B-Zone :Rank 4 LSSI rpg3 Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune :4Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?Da, de vro 5 pana la 10 ori Planuri de viitor :Leader, helper sau adminBara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) :Alte mentiuni :"Salve" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 @, Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Ionut Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Nick (sa:mp) :IoNuT321Nick-uri anterioare De cat timp joci (sa:mp) :De aproximativ 1 an jumateWarn-uri in joc(motiv) :0Ai avut vreodata ban?(motiv) :Nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? :SpamCu ce crezi ca poti ajuta acest clan? :Cu posturiAi citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? :DaEsti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?Da De unde ai aflat de acest clan? :ITLD Realizarile tale pe B-Zone :Rank 5 TTC Rpg2 Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune :5Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?Da, de vreo 5 ori Planuri de viitor Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) :Alte mentiuni :"Serve!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 (edited) Nume: KasparovName-uri anterioare: Nu importa.De cat timp joci: 3 - 4 Ani,Warn-uri in joc: 0 ~ Baiat cuminte.Ai avut vreodata ban?: No. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Ca pot.Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan?: Sustinere spirituala si moralaAi citit regulamentul si esti de acord sa il respecti?: Posibil.Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da De unde ai aflat de acest clan?: De la Pro TV. Realizarile tale pe B-Zone: Sa devin camatar. Cel mai mare rang detinut intr-o factiune: ~Esti activ pe forum? De cat ori intri pe zi? Suficient de activ. Planuri de viitor: N-am.Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php): Alte mentiuni: ~ Edited January 30, 2016 by Kasparov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invision Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Nick (sa:mp) : DEXXNick-uri anterioare : Numai DEXXDe cat timp joci (sa:mp) : De vreo 3 luniWarn-uri in joc(motiv) : Niciun-ulAi avut vreodata ban?(motiv) : Am avut 1 zi fiindca lam injurat pe unu si mi-a facut posts De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Fiindca pot si vreau.Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cu ValoareAi citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : PosibilEsti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da, no ? De unde ai aflat de acest clan? : De la Mark Zuckerberg Realizarile tale pe B-Zone : 53 posts Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : NiciunuEsti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?:Da, de vreo 2-3 ori Planuri de viitor : Sa ajung liderBara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) :Alte mentiuni: Salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 @, Respins, nu-mi inspiri incredere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FURY JK Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Nick (sa:mp) :FURY Nick-uri anterioare De cat timp joci (sa:mp) :De mult timp. Warn-uri in joc(motiv) :Nu am Ai avut vreodata ban?(motiv) :Nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? :Ca imi place mult clanu asta si as vrea sa fac si eu parte din el. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? :Cu spam si buna dispozitie. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? :Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?Da De unde ai aflat de acest clan? :De pe forum. Realizarile tale pe B-Zone :Nu mai stiu o fost multe. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune :N-am. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?Destul de mult. Planuri de viitor :Bacu Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni :Salutare si sper sa fiu acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 @, Ai putina experienta momentan pentru acest clan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Vlad Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 (edited) @@rTn Dyablox VIP, Nick (sa:mp) : ZeeerdNick-uri anterioare : -De cat timp joci (sa:mp) : 1 an si 4 luni cred.Warn-uri in joc(motiv) : Nu am primit. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Da, pentru aimbot si no-recoil. Ce sa fac si eu? Am regretat foarte mult. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Pentru ca este un clan frumos si vreau sa fac SPAM impreuna cu ceilalti membrii.Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Il ajut sa faca mai mult SPAM.Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : DA!Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Desigur! De unde ai aflat de acest clan? : De pe forum. Realizarile tale pe B-Zone : Sublider Red Dragon Triad dupa o munca de apropae 6 luni. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 6Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Sunt online toata ziua! Planuri de viitor : Lider + helper.Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : - Edited February 7, 2016 by South Zeeerd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 @, Aplicatie respinsa, faci parte din prea multe clanuri, ceea ce dovada ca esti aici doar pentru spam pur. + pentru acele "edit-uri" in fiecare topic din toata sectiunea cu clanuri, mi-ai demonstrat ca faci spam necalificativ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage2k Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Nick (sa:mp) : RageNick-uri anterioare : -De cat timp joci (sa:mp) : 3 aniWarn-uri in joc(motiv) : 0Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu am avut De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Pentru ca spamCu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Habar nu amAi citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : DaEsti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Dap De unde ai aflat de acest clan? : Pai... ma uitam la clanurile neoficiale si l-am vazut Realizarile tale pe B-Zone :Nu am Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Nu stiu exactEsti activ pe forum?De cate ori intri pe zi? Foarte activ. Planuri de viitor : Posturi la infinitBara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : -Alte mentiuni : Va salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 @, Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BiRi Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Nick (sa:mp) : BiRiNick-uri anterioare : CoKaiiNNe / Byrry.xDDe cat timp joci (sa:mp) : Din 2013.Warn-uri in joc(motiv) : 0/0, sunt cuMinte. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Mi-a dat un admin ban pentru că l-am făcut prost pe /c, și după 2 zile aflu că a luat ban pentru renko, săracu'. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Să fac și eu 1000 de post-uri și ca să-mi fac prieteni noi.Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cu mai multe pagini la discuții.Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Desigur.Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da. De unde ai aflat de acest clan? : Am căutat pe forum. Realizarile tale pe B-Zone : Lider LSSi RPG3, helper RPG3, Admin Movie. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Rank 6 în LSSi de 2 ori și Rank 5 în TTC.Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Mai mereu stau pe forum. Planuri de viitor : Să iau moderator și sublider la toate facțiunile de pe server. Când voi face asta, mă pot retrage fericit.Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Sper să mă acceptați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 @, Respins, ori aplici la noi, ori la restul clanurilor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Nick (sa:mp) : DariusPayne Nick-uri anterioare : --- De cat timp joci (sa:mp) : Aproape 8 luni Warn-uri in joc(motiv) : Nu am primit Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Deoarece vreau sa-mi fac prieteni noi si sa fac si eu 1000 posturi sa am un member title Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Il pot face cinoscut Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Dap Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? : Da De unde ai aflat de acest clan? : De la sectiunea Unofficial Clans Realizarile tale pe B-Zone : Sa trec testele AeroAdmin fara sa fiu controlat pe PC. Ar mai fi mai multe Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Parca 2 in SFSI. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? : de 10-15 ori. Planuri de viitor : Neh Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) Alte mentiuni : Noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeMoRy Legend Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Nick (sa:mp) : MemoryStickyNick-uri anterioare : ---De cat timp joci (sa:mp) : De 2 aniWarn-uri in joc(motiv) : Nu am primitAi avut vreodata ban?(motiv) : Da (3 zile)De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Deoarece aici sunt toti mafeotii de pe server cu care poti tine o vorba (imi place spamul ca si lu' Dya)Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Mai aduc si eu cativa tovarasi de-ai mei. (mai am si eu un clan, bagam un parteneriat)Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : DapEsti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? : DaDe unde ai aflat de acest clan? : De la DyaRealizarile tale pe B-Zone : Helper si de cateva ori sublider man. #nocheatsplsCel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Rank 6 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? : Cred ca de 50 de ori minimPlanuri de viitor : Las totul sa vina de la sine.Bara RPG:Alte mentiuni : Multumesc pentru timpul acordat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts