Jump to content

Bug la restartul serverului.

Babilonia

Recommended Posts

Nick-ul tau: AdrianBabilon

Server: RPG Server 1
Descrierea bugului: Deci mergeam frumos cu taxiul cand de o data vad pe toata lumea afk si se da un fel de restart la server, iar dupa restart ma da civil la level 1. Iar dupa ce dau relog si astept 5 minute imi revine la contul initial din SF Taxi si la levelul 16. Nu am mai surprins si momentele cu restartul, dar nu este prima data cand patesc asta si aveam comanda. Dar am observat ceva pe Rpg la cautare players, acel ceva fiind ca mi s-a mai creat un cont automat cu acelasi nume ca al meu si aceeasi parola si nu inteleg cum este posibil asa ceva.
Screenshot(s): %5BeX%5DAdrianBabilon.png

AdrianBabilon.png

http://imgur.com/a/czfSU

@, nu este bug. Tu faci parte dintr-un clan iar după restart serverul a luat și tag-ul în considerare la conectare. Deoarece nu exista un cont cu numele și tag-ul respectiv s-a creat un cont nou. După relog tu la conectare nu ai pus și tag-ul și te-ai conectat pe contul tău inițial. Sper că te-am ajutat. O zi bună!

@, nu este bug. Tu faci parte dintr-un clan iar după restart serverul a luat și tag-ul în considerare la conectare. Deoarece nu exista un cont cu numele și tag-ul respectiv s-a creat un cont nou. După relog tu la conectare nu ai pus și tag-ul și te-ai conectat pe contul tău inițial. Sper că te-am ajutat. O zi bună!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.