Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

RPG Advent Calendar 2015

Bobo
 Share

Recommended Posts

Salut B-Zone!Sarbatori Fericite!Doresc sa imi fac vazuta , iubirea mea pe care le-o daruiesc , spun eu unor oameni importanti de pe server . Aici puteti vedea poza >>> http://imgur.com/B3IpRLu<<< .In caz ca nu observati cine sunt acestia , va spun eu : Bobo( Fermecatorul ) , Wizzel ( Primarul nedorit de nimeni ) , Pharell ( Cel care da ban fara sa controleze ) si , BlackThief ( Cel pe care nu il vezi decat o data pe an ) . Probabil multi vor zice '' Ce Post a facut si nabu' asta ''.Dar , sincer sa fiu m-am saturat sa dau un /report si sa nu fie acceptat de catre un admin .Sa dau si a 2 -a si a 3-a oara si , tot sa nu raspunda , iar motivul fiind chiar '' ID (xx) foloseste Fly cheats , are aim , face DM,DB,Kamikaze etx. . + Ca si , la asta chiar as vrea sa fie atentie @Bobo si @Kelton , cand cineva iti face un post , admini raspund doar privind regulile serverului . Dar , acestia nu raspund si logic . ''Nu frate asa scrie in regulament asa facem '' . Uneori , trebuie sa mai si asculti omul nu doar sa te uiti la poza pe care a facut-o reclamantul . Sper ca m-am facut inteles , va multumesc pentru timpul acordat.

PS:Poza aia spune foarte multe.

Apar AFK deoarece era spec pe cineva.

Happy new year!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.