Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

RPG Advent Calendar 2015

Bobo
 Share

Recommended Posts

sincer , o treaba buna , dar e naspa cu toate aceste tombole , si doar unii playeri o sa castige , s-a castigat un speeder de 1kk la un player de lvl 5 sau 6 care ala nu are treaba cu jocul , e pe langa total !! , ar fi frumos ca sa fie un cadou pentru toti playerii gen pana intr-o 1000 de gold sau pana intr-o 100k , sau o masina sau motor pana in 500k ! , asa unii castiga de rup la greu , iar altii stau cu gura cascata pentru ca nu castiga nimic , sincer eu am fost online , de pe 5 decembrie de cand s-a bagat acest " Advent Calendar " pana in ziua de astazi , chiar online pe 2 conturi la toate orele precizate , si nu intram inainte cu 2/3 minute de ora fixa , ci stateam pe sv ore intregi , si in aproape 10 zile sa fii online pe 2-3 conturi si alea peste lvl 8 si sa nu castigi nimic , prea bate la ochi . pai . cu acest advent calendar "update" nu s-a rezolvat aproape nimic , un cadou in gold , bani pana in 100k pentru toti playerii la ora precizata .... si tin sa mentionez ca am fost online la toate orele precizate !! si nu am castigat nimic , urat din partea voastra .... doar unii castiga , si altii care lucreaza cinstit si fac job de le sar capacele si altele si nu au parte sa castige macar un amarat de premiu gen 200 gold sau o masina ...... daca sunteti de acord qote sa vada si bobo/kelton , poate isi dau o parere si fac un nou update inainte de craciun cu un premiu pentru toti playerii sau ceva de genul , si nu este doar parerea mea aceasta !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.