Jump to content

Revenirea lui Reghe a motivat rivalii. Rednic: ”Trebuie să aducem 2-3 jucători!”

R a p p a
 Share

Recommended Posts

rednic-vrea-sa-deturneze-transferul-iern

Prin succesul repurtat pe ”Ilie Oană”, dinamoviștii au trecut iar peste Steaua în clasamentul Ligii 1, dar Mircea Rednic atenționează că lupta cu rivalii este departe de a fi încheiată. Antrenorul, în vârstă de 53 de ani, a spus că Dinamo nu mai este în insolvență și că este momentul să se facă câteva transferuri importante. ”La ceea ce se întâmplă la Steaua, dacă nu ne mișcăm, o să ne fie foarte greu. Înțeleg și sunt adeptul promovării jucătorilor tineri, dar contractul meu este pe doar un an de zile și trebuie să facem performanță. Acum, nu mai suntem în insolvență și dacă vrem cu adevărat să ne batem cu Steaua - mai ales că a venit Reghe și au spus că vor face foarte multe investiții - trebuie să aducem cel puțin doi-trei jucători. Zoubir este un jucător care-mi place foarte mult, la fel ca și Moussa. Sunt doi jucători foarte buni. Trebuie să încercăm să-i transferăm”, a spus Rednic

Revenirea lui Reghe la Steaua a trezit ambiții și în tabăra celor de laAstra. De la adăpostul primului loc, la opt puncte distanță de Steaua, Marius Șumudică a spus că el se bucură pentru come-back-ul antrenorului în vârstă de 40 de ani.

”I-am trimis un mesaj domnului Gigi Becali, l-am felicitat pentru că a adus un antrenor care mă va face și pe mine mai bun, mai puternic”, a spus Sumudica.

Zoubir este unul dintre jucatorii pe care Steaua vrea sa ii transfere in aceasta iarna. Francezul este pe lista anuntata de Gigi Becali, fiind un jucator ce poate evolua atat ca numarul 10, cat si pe flancuri. Acesta are 3 goluri marcate in 20 de meciuri si l-a impresionat chiar si pe Rednic in meciul de ieri, castigat de Dinamo cu 2-1 la Petrolul acasa. "Trebuie sa incercam sa-i transferam", a recunoscut "Puriul" aseara, la Digi: " . Stoichita, un stelist declarat, il vrea insa la Steaua. Antrenorul Petrolului spera sa obtina un pret bun pe acesta, pentru a rezolva problemele din bugetul propriului club:

“N-ar fi rau ca Steaua sa-l aiba, pentru ca e un jucator foarte talentat. M-as bucura pentru mine, as acoperi gaurile din bugetul de la Petrolul. M-as bucura si pentru Steaua, de ce sa fiu ipocrit. Nu i-as pune piedica sa se duca la o echipa ca Steaua”, a declarat, la Digi, antrenorul ”lupilor”, Mihai Stoichita.

sursa: sport.ro & digisport.ro

Edited by Rappa Victory

Prea mediatizata aducerea lui Reghe inapoi la Fcsb, e un antrenor talentat dar in afara nu s-a descurcat prea ok, e bun in campionatul nostru, mediocru dar nimic mai mult

Prea mediatizata aducerea lui Reghe inapoi la Fcsb, e un antrenor talentat dar in afara nu s-a descurcat prea ok, e bun in campionatul nostru, mediocru dar nimic mai mult

S-a descurcat foarte bine. El a adus Litex pe locul 2 (cred) in campionatul Bulgariei si a castigat Champions League din Asia.

O misiune relativ usoara in Asia , ca nu a parcurs toata competita ca antrenor , oricum nu putem sa negam ca e talentat ca antrenor , dar asta a fost parerea mea

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.