Daniel Apostol Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Recent m-am apucat din nou de SAMP si am zis sa ma apuc de un nou cont de SAMP si Forum. Asa am facut am vorbit cu Bobo si mi-a facut un loc liber pentru numele de Daniel. Nu s-ar putea sa imi schimbati numele in Daniel? Am cont numit DanielApostol si as vrea sa am numele de Daniel dar aceasi parola. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Recent m-am apucat din nou de SAMP si am zis sa ma apuc de un nou cont de SAMP si Forum. Asa am facut am vorbit cu Bobo si mi-a facut un loc liber pentru numele de Daniel. Nu s-ar putea sa imi schimbati numele in Daniel? Am cont numit DanielApostol si as vrea sa am numele de Daniel dar aceasi parola. Ai gresit sectiunea, aici este Minecraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Apostol Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 @@FarisAlexander, Nu am gresit sectiunea. Am un cont pe minecraft cu numele DanielApostol si vreau sa imi fie schimbat in Daniel. Eu sunt DanielApostol, dau orice dovezi ar trebuii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 O sa verific ce are daniel pe cont, daca nu joaca sau nu are cine stie ce, iti pot da contu, dar trebuie sa iti muti tu manual casa, itemele si ce mai ai. Pentru mai multe detalii, skype mos_thebest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts