Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FarisAlexander

MC-Team
  • Posts

    842
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About FarisAlexander

  • Birthday 12/18/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Computer Science

Contact Methods

  • Skype
    mos_thebest

Previous Fields

  • Real name
    Lucian

Recent Profile Visitors

7786 profile views

FarisAlexander's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

39

Reputation

  1. Ce mai zici Mosule?

    Tot cu MC-u?

  2. Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi? 3000 lei Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.) - GIGABYTE AORUS GeForce GTX 1080 Ti - HyperX Fury White 64GB DDR4 2133MHz CL14 - Placa de baza ASUS Prime X370-Pro - SSD Samsung Evo 850 250GB Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)? Vreau sa iau peste o luna doua un monitor 4k, am nevoie masiv de ceva cu rezolutie mare pentru game development Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)? Doar de o tastatura(optional), pot sa iau un viitor o tastatura mai buna ca sa ma incadrez in buget. La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc. Game development(Unreal engine), Editari video(Maya, 3DS Max, Blender), Compilari Jocuri, Gaming Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming? Top end. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: De preferabil cat mai silentios. Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci) Vreau sa duc procesorul pe la 3.9, 4 Ghz Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile): 3-15 iulie În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui? Nu Alte precizari: Merg strict pe amd ryzen, am nevoie de putere mare multi-core, ryzen imi ofera tot ce imi doresc la un pret best buy. Nu stiu ce sa aleg intre Ryzen 1800x si 1700x. Se merita diferenta de pret? M-am gandit sa iau http://www.pcgarage.ro/coolere/noctua/nh-d14/ cu kit-ul pentru AM4 http://www.pcgarage.ro/accesorii-coolere/noctua/nm-am4-mounting-kit/ Pretu e mare sau e ok? Pot sa dau acum comanda daca in general pretul la cooler e 4,2 mil Sursa http://www.pcgarage.ro/surse/corsair/rmx-series-rm650x-650w-80-plus-gold/ cred ca imi duce cu procesor+placa video full load + oc , daca nu 700-750w cred ca ajung. In viitor o sa mai pun un hdd. Carcasa depinde de dimensiunile coolerului, aia ramane la sfarsit in functie de ce aleg.
  3. Iti dau unban de Mos Nicolae, data viitoare sa nu mai prind ca faci glume cu servere "fictive". Atata timp ca exista o comunitate, nu te apuci sa zici pe global hai pe serverul x,y, se considera reclama si se sanctioneaza cu ban permanent.
  4. Add skype mos_thebest sau Mos La Datorie Best With Knife ca sa te ajut @@Billy,
  5. Daca vrei sa mai astepti putin, poti sa iei GTX 1070, mult mai bun decat 970 la aproximativ acelasi pret(depinde cat o sa fie in romania). Ai nevoie si de o sursa pentru sistem. Folosesti programe ce necesita un cpu bun? Vrei sa faci overclocking? Poti castiga ceva banuti daca iei un procesor mai slabut si o placa de baza mai ieftina, si de inceput 8 gb ram iti ajung si pe viitor faci un upgrade. Edit: Ai nevoie neapart de tastatura si casti acuma?
  6. Rezolvat, Item frame, armor stand, mobs si animalele sunt protejate acuma pe protectie. Se aplica la urmatorul restart.
  7. Sa incerci dupa ce porneste serverul, am sters italia.
  8. Din cauza atacurilor cu botii, acuma iti merge?
  9. FarisAlexander

    Crash

    Cu ce nume joci? Add skype mos_thebest
  10. Add skype mos_thebest pentru a rezolva problema
  11. Trimite-mi mesaj cand ai timp liber
  12. Daca nu ai intrat de ceva timp, a fost o problema la essentials si s-au pierdut cateva home-uri. Add skype mos_thebest ca sa rezolvam problema
  13. Daca pot gasi o versiune care sa nu mai pice sv, le pot readauga
  14. Nu se inchide nimic, doar nu am staff pe el
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.