Jump to content

Problemă GTA SA.

Karazehaya

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Astăzi am reinstalat windows-ul adică nu eu, un prieten, totul bine, am instalat gta sa + samp, și văd că nu merge să mă conectez nici pe GTA normal, nici pe samp, (cel ce mi-a instalat windows-ul mi-a instalat doar driver pentru internet), ar fi de la drivere? este vreun program cu care le pot face?

Screenshot (în caz că este necesar): Nu trebuie, nu-mi dă nicio eroare.

Alte precizări: +10.

Posibil sa fie de la drivere, daca stii ce componente ai in PC ( placa de baza si placa video ), cauti drivele pe site-ul producatorului ( ca sa fii sigur ca ai ultima versiune de drivere ). In caz ca nu stii ce placa de baza/video ai incearca un program gen: Aida64 sau Everest, si iti va arata toate componentele.

@, De exemplu cu Aida64, pot să și descarc driverele? sau trebuie NEAPĂRAT pe CD?

Încerc cu slimdrivers.

Incearca cu Slimdriver daca zici. Ziceam de Aida si Everest ca, sunt programe care iti arata componentele PC-ului nu si driverele care lipsesc. Dupa ce ai folosit unul din acele programe, cauti pe net gen: "Donwload x (numele componentei) drivers", nu e nevoie de nici un CD.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.