Jump to content

Skorpio gfx

S K O R P I O
 Share

Recommended Posts

Superdry,se vede ca ai 13 ani. Ai folosit CTRL + V la fiecare comentariu al tau, dupa cum se observa si acel V de la "imi place..". Esti slabanog.

Ai foarte mult de evoluat,lasa textul ca este urat,incearca doar sa te mentii pe continut,fa niste lucrari mai mic,incearca sa muncesti la integrare,citeste ceva tutoriale si poate-ti iese ceva.

Stiu, nu le prea am cu textul.. Daca vrei si poti sa ma ajuti si pe mine cu niste recomandari sau niste sfaturi, ar fii perfect :D. Valabil pentru toata lumea!! Accept orice fel de sfaturi pentru text!

Edited by Skorpio

Eu nu cred ca textul este singurul lucru la care trebuie lucrat,in cazul tau,in primul rand lucrarile sunt LQ(foarte lq) si au niste culori X_X urate rau si integrarea e exagerata rau,niste tutoriale ti-ar prii.

Lucrezi chiar bine, dar textu te trage in jos... :-S.

Punel mai aproape de render, si intr-o zona unde vezi si tu ca se vede frumos, nu il mai pune la nimereala si alege o culoare cat mai apropiata de Background 8-|.

1. Puteai sa dai edit, in loc sa faci double-post.

2. La cea cu cainele, ar fi bine daca ai scoate spirala, e prea groasa si nu isi are rostu. Un font total nepotrivit.

3. La cea cu Zombie sau ce doamne iartama e ala, puteai scoate acea textura / brush de deasupra renderului. Te ai fi putut abtine la text.

4. La ultima, puteai sterge margina texturii de pe fata renderului, si puteai sa nu pui text.

In concluzie, mai lucreaza la text. 8-|

La cea cu "Stupid Dog" Am facut special spirala aia pe fata :-??.

Cea cu Amen (Zombie) nici mie nu imi place.

La cea cu Gaara nu vad nici o margine de textura pe fata lui :-??..

Ma rog, o sa iau in considerare ce ai spus si o sa ma perfectionez :).

Si in legatura cu double-post.. am facut asa pentru ca mai aveam putin si treceam pe pagina 2, iar acolo nu se uita nici "ala" :)). + ca eu nu ma prea uit cine a postat ultimul.

Edited by Skorpio

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.