BAR Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce când vreau să fac un topic la anumite secţiuni ( nu întodeauna ) indiferent că scriu ceva în topic, când apăs pe " Post New Topic " îmi scrie sus că " You must enter a post "Screenshot (în caz că este necesar): Nu pot face print deoarece imi zice că " informatiile din clipboard nu pot fi afisate in Paint " Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce când vreau să fac un topic la anumite secţiuni ( nu întodeauna ) indiferent că scriu ceva în topic, când apăs pe " Post New Topic " îmi scrie sus că " You must enter a post " Screenshot (în caz că este necesar): Nu pot face print deoarece imi zice că " informatiile din clipboard nu pot fi afisate in Paint " Alte precizări: - Conexiunea proastă la internet, acest lucru este valabil și în cazul avatarului sau este din cauza browserului. Încearcă browserul Maxthon, este foarte bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAR Posted December 21, 2015 Author Share Posted December 21, 2015 Chiar acum îl folosesc şi văd că se comportă bine faţă de cel vechi. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Cu placere. Puteti inchide topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.