Jump to content

Problemă postare forum.

BAR

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce când vreau să fac un topic la anumite secţiuni ( nu întodeauna ) indiferent că scriu ceva în topic, când apăs pe " Post New Topic " îmi scrie sus că " You must enter a post "
Screenshot (în caz că este necesar): Nu pot face print deoarece imi zice că " informatiile din clipboard nu pot fi afisate in Paint "

Alte precizări: -

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce când vreau să fac un topic la anumite secţiuni ( nu întodeauna ) indiferent că scriu ceva în topic, când apăs pe " Post New Topic " îmi scrie sus că " You must enter a post "

Screenshot (în caz că este necesar): Nu pot face print deoarece imi zice că " informatiile din clipboard nu pot fi afisate in Paint "

Alte precizări: -

Conexiunea proastă la internet, acest lucru este valabil și în cazul avatarului sau este din cauza browserului. Încearcă browserul Maxthon, este foarte bun.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.