Jump to content

Alimentul la care nu te-ai fi gândit că are efecte benefice asupra sănătăţii


BAR
 Share

Recommended Posts

Deşi pare nefolositoare şi cu toţii o aruncăm la coşul de gunoi, cercetările au demonstat că coaja de ou are efecte benefice pentru sănătate, tratând diverse boli.

 

Studiile arată că în coaja de ou se găseşte o sursă foarte bună de calciu natural. Coaja de ou este formată în proporţie de aproape 93% calciu şi conţine şi alte minerale foarte necesare pentru sănătate, cum ar fi magneziul, sodiul, fierul, potasiul, siliciul sau fosforul.

 

Coaja de ou are o compoziţie similară cu cea a oaselor umane, a dinţilor sau a măduvei spinării. Aceasta poate accelera procesul de vindecare a fracturilor osoase dacă într-o astfel de situaţie se consumă de 3 ori pe zi câte o linguriţă de pulbere de coajă de ou. Pulberea obţinută trebuie amestecată cu ceai sau apă plată.

 

Cei care suferă de arsuri la stomac sau osteoporoză, pot consuma o linguriţă de pulbere amestecată cu iaurt, lapte sau suc.

 

 

egg.jpg?width=290

 

Sursă: http://www.csid.ro/health/noutati-sanatate/alimentul-la-care-nu-te-ai-fi-gandit-ca-are-efecte-benefice-asupra-sanatatii-14922797/

 

Cu stimă,

 

Dilimanjaro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.