Myself Swp Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 * Nick-ul tau: Myself * Descrierea bugului: Well , Ieri dupa amiaza aveam 23/104 rpuri si o anumita suma de bani , infine am jucat toata ziua si toata noaptea pana la ora 6 (rp si bani au crescut)... inaite sa ies am dat un rob, am intrat in jail si am lasat calc deskis in jail ... cand ma trezesc vazusem ca am luat kick pt jail fight ... ma reloghez dar cand ma reloghez ma da in casa cu aceiasi bani si rpuri care le-am avut ieri dupa amiaza 23/104 rpuri aceiasi bani etc... Am intrebat admini daca s-a bagat iar alt database mai vechi nu au raspuns ... dupa aceea am intrebat alti playeri daca a cazut serv intre ora 6-12 cat am dormit eu , au zis ca nu ...sunt putin iritat fiindca am cam stat aseara totat noaptea degeaba dar vroiam doar sa va informez despre acest bug , daca o fi bug * ScreenShot(s): nu am ss cu stats de ieri Anyway , Topic close pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Exact in noaptea aia si eu am avut o problema.Am dat bizzul pentru o casa lvl 10 si 40 mil.Toate bune si frumoase,aveam casa,40 mil inca vreo 2 ore dupa toata afacerea apoi m-am culcat. A doua zi ma trezesc fara cei 40 mil,si fara sa pot controla casa desi scria ca era a mea.In schimb puteam sa controlez bizul desi acolo scria ca era a lui stalone... Cu casa si bizul am rezolvat dar banii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Probabil ca in noaptea aceea a picat serverul si nu s-au salvat conturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.