S4F Necomercial Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Nick-ul tau: Necomercial Server: RPG1Descrierea bugului: pai in /mdc are cop attack si murder. Daca ne uitam dupa timp, trebuia sa aiba no drept dar in lista apare cu drept.Screenshot(s): http://imgur.com/QxHkHRZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botys Ghytza Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 @@S4F Necomercial, nu este bug. M-am chinuit să postez de pe telefon, cu poze și alea alea. Special pentru tine! )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Necomercial Posted December 22, 2015 Author Share Posted December 22, 2015 @@Botys Ghytza, aha. De faza astia nu stiam. Merci de raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botys Ghytza Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 @@S4F Necomercial, cu plăcere! Oricând sunt în cunoștință de cauză și online pe forum ajut cu plăcere. Mă bucur că ți-am fost de ajutor. Sărbători fericite și o seară bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW TiganulAuriu Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 @@S4F Necomercial, cu plăcere! Oricând sunt în cunoștință de cauză și online pe forum ajut cu plăcere. Mă bucur că ți-am fost de ajutor. Sărbători fericite și o seară bună! Să iti bagi telefonul la încărcat On topic: Și eu am dat odată cop atack + cop kill și încă avea drept . Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Din câte ştiu, serverul nu detectează combinaţiile de wanted-uri ca fiind fără drept. Fie că are Cop Attack + Murder sau Murder + Cop Attack, serverul îţi va spune că are drept. Aici intervine puţină analiză umană, poliţistul va determina dacă suspectul are sau nu drept în funcţie de regulamentul facţiunii din care face parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.