Jump to content

Bug - Rob Bone County

PW BigDevil ZuZ

Recommended Posts

@@BigDevil ZuZ, salut. Este nou sistemul, e firesc să apară probleme la început. Toți am avut probleme, chiar și eu. Mai urmărește topicurile să vezi ce se raportează, toată lumea are probleme cu noul sistem de rob. Soluția este să așteptăm până se va rezolva la următorul update. O zi bună!

EDIT: Altul care are chef de ceartă... :) Dacă te-ai uitat peste topicuri de ce l-ai mai raportat? Știai că este bug și bănuiesc că știai soluția. Am pățit și eu acest lucru deoarece am folosit noul sistem de rob. Nu am postat sau ceva deoarece știam că se va rezolva curând și nu vor mai exista probleme. + am văzut o mulțime de topicuri pe această temă deci nu avea rost.

Eu pur și simplu încerc să ajut, nimic mai mult. :)

Să-l citez pe KillerFish: " În orice caz, cât timp tu consideri că ţi-ai făcut treaba, n-ar trebui să îţi mai pese ce face el cu informaţiile primite de la tine. "

@@Botys Ghytza,

Bro, iti mai trebuie multe posturi aiurea? Stai calm, m-am uitat la toate inainte sa postez, niciunul nu avea aceasta problema, doar tu erai cel care comenta la toate. Fa-te admin 6 daca vrei...Am inteles, sistem nou, sa asteptam, dar trebuie raportat bugul.

Da, frate, sa nu mai spun cat poti sa pupi... Eu am raportat bugul asta cu tot cu ss, deoarece la cel anterior, nu a fost ss si nici nu s-a raspuns la el. Ce trebuie tu sa faci spam in toate topicurile? Este doar copy paste ( cel putin prima parte ).

Hai ca n-am chef de cearta... Du-te sa faci posturi pe la topicurile de " Legende " ale factiunilor sau mai stiu eu ce eventuri.

Stiu eu raspunsul: Va pica serverul din 2 cauze,

1. Ori de la fumingene (ca dai toate 12 fumingene langa craniu)

2. Cand dati /grab furati cat intra in sac, iesiti afara, si dati /drop, imediat dupa ce ati scris drop voi intrati imediat in biz(magazinu de unde furati) si de aia luati crash.

Trebuie sa asteptati 5-10 secunde dupa ce ati scris /drop.

Si tu ai picat prin podea din cauza lagului sau din cauza vitezei care o ai la internet, ca nu ti s-au incarcat toate texturile.

Eu, ieri am dat doua roburi la un interval de 15 min intre ele si n-am avut probleme. Incercati sa folositi /enter ca sa nu mai cadeti, ce putin mie imi merge. Si faza cu lost connection cred ca e de la voi fiindca apasati de prea multe ori F la intrare rezultand cumulul de ping si pierderea conexiunii.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.