RW CristyanN Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 (edited) Nume: CristyanN,Ce problema ai?: Deci, de cateva zile, mai exact 3, Jocurile imi merg foarte greu fata de cum mergeau inainte. De exemplu samp: Inainte aveam 100FPS+ si imi mergea foarte bine, acum am 100FPS si merge aproape in poze. Asemenea, ping-ul a sarit de la 23, undeva intre 40 si 90.O scurta descriere a situatiei: Mai sus.Screenshot: Nu este nevoie.Alte precizari: Daca se va gasii o rezolvare dau +20. Edited January 4, 2016 by AIM CristyanN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cantu Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 (edited) Nume: CristyanN, Ce problema ai?: Deci, de cateva zile, mai exact 3, Jocurile imi merg foarte greu fata de cum mergeau inainte. De exemplu samp: Inainte aveam 100FPS+ si imi mergea foarte bine, acum am 100FPS si merge aproape in poze. O scurta descriere a situatiei: Mai sus. Screenshot: Nu este nevoie. Alte precizari: Daca se va gasii o rezolvare dau +20. Incearca sa schimbi rezolutia la jocuri si sa mai stergi din procese in caz ca procesorul e folosit sau incalzit (CTRL+ALT+DELETE) / Daca da, nu strica nici sa cureti pic PC-ul. Sper ca te-am ajutat. P.S: Nu-s expert. Bafta! Edited January 4, 2016 by STeFFyACTIVATU Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 @, Oricat as scadea rezolutia, merge tot lafel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cantu Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 @, Oricat as scadea rezolutia, merge tot lafel. Ai incercat sa cureti PC-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 @, Am laptop.. nu este din cauza asta. Mi s-a mai intamplat odata asa, dar si-a revenit in ceva timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cantu Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 @, Am laptop.. nu este din cauza asta. Mi s-a mai intamplat odata asa, dar si-a revenit in ceva timp. Daca tot ai Laptop, crede-ma ca e bine sa il cureti macar o data la 2 luni. O sa mearga mai bine. Dai cu aspiratorul pe la procesor, o sa vezi ca ai multe scame pe acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 (edited) @, Am sa incerc asta maine, pana atunci astept si alte sugestii. Daca va merge iti dau +20 Edited January 4, 2016 by AIM CristyanN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cantu Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 @, Am sa incerc asta maine, pana atunci astept si alte sugestii. Daca va merge iti dau +20 Oke, si eu am tot Laptop (ma rog, am si PC), dar atunci cand l-am curatat erau multe scame pe acolo si mergea mult mai bine dupa. O surubelnita (sau 2), un aspirator si finish Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 @, Poti incerca sa-l duci la un service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 @, Poti incerca sa-l duci la un service. Uau.. daca era sa-l duc la un service nu mai postam aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 @, Ti-am sugerat doar, nu trebuie sa faci gura la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amicii Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Poate fi din cauza ca ti au "îmbătrânit" ventilatoarele de la el, iar atunci se încălzește si poc ... Încearcă sa il cureati daca poti daca nu poti sa cumperi o masa răcitoare (ceva de genu) care are un ventilator care sufla aer pe fund la laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Cer T/C. Am rezolvat problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts