Jump to content

[Vb.net] Hacking Game. Joc de tip Console

Tudoski
 Share

Recommended Posts

Salut! In primul rand e un joc de tip console. In al 2-lea rand E scris in vb.net, povestea am facut-o pe parcurs smile.png. Lucrez la el de Vineri smile.png. In al 3-lea rand, este doar un exercitiu pentru mine smile.png.

Joc: http://www.fileshare.ro/e3171978907

Cod sursa: Doar pe PM, deorarece multi copiaza.

Astept FeedBack fie el si negativ!

Multumesc Anticipat!

Frumușel dar simplist :P invata grafica si ajungi departe.

Am optat sa il fac un program de tip console, pentru ca e un joc care te pune in pielea unu-i hacker, are poveste, daca reusesti sa il termin, te rog sa ma anunti :))

Nu zic că nu arată bine, dar sincer să fiu mai bine făceai un mini joc cu tot cu personaj.

Gen personajul tău să fie din pixeli să se așeze la un pc și să apară această casetă.Momentan nu am ce să spun despre joc pentru că nu mi se pare întocmai un joc.

KW!

Nu zic că nu arată bine, dar sincer să fiu mai bine făceai un mini joc cu tot cu personaj.

Gen personajul tău să fie din pixeli să se așeze la un pc și să apară această casetă.Momentan nu am ce să spun despre joc pentru că nu mi se pare întocmai un joc.

KW!

Pai.. nu le am cu grafica, nici macar cu animatile, si nici cu DirectX sau OpenGl (in ultimul caz ma pot documenta usor). Daca le ai tu cu celelalte 2, te rog sa ma anunti :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.