Jump to content

RPG4 Opening - 1st February 2016

Bobo
 Share

Recommended Posts

Avem şi jucători noi?

Afară de cei care joacă pe celelalte servere ale comunităţii. :-?

Aveti si din astia. Eu unul ma numar printre ei. Am cont pe forum de ceva timp si nu am jucat pe niciun server din celelalte 3 pana acum. O sa incep pe asta si sper sa ma tin cat mai mult.

Aveti si din astia. Eu unul ma numar printre ei. Am cont pe forum de ceva timp si nu am jucat pe niciun server din celelalte 3 pana acum. O sa incep pe asta si sper sa ma tin cat mai mult.

Si inca ceva. Nu am jucat de cateva luni bune SA:MP si in niciun caz nu o sa ma impac cu GM-ul. O sa am nevoie de putin ajutor. :)

Sunteti pregatiti pentru marea deschidere?

Da, eu unul abia atept.

Am intrat si mi-am facut cont pe RPG1 sa mai invat cate ceva despre GM inainte sa ma apuc pe PRG4. Job-uri, locatii, plus ca am citit si topic-urile de informatii sau regulamente.

Băăăă RPG4 POWERRR, cine mai e ca B-zone? RIVALA PAAAAAAAA POATE IN ALTĂ VIATĂ/LUME. Sper să fie ceva frumos, dar tot am dubii, ce să fac cu celelalte conturi de pe celelalte RPG-uri. BAFTĂĂĂ ASTEPT DESCHIDEREA.

O să fie belea, vin de pe altă comunitate, nu vreau să fac reclamă, din mai multe motive, făcând parte din echipa administrativă, eram luat peste picior și într-un anumit moment, dupa câteva luni buni de administrare am observat că e mai ușor să donezi o sumă de bani pentru a reveni în STAFF, chiar dacă ți-ai bătut joc de server primind ban, primești unban și funcția avută înapoi.

Din câte am văzut aici, lucrurile sunt făcute altfel, succes la joc și sper să ne vedem pe server!

Salut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.