Jump to content

SOTW #65

Dani
 Share

Recommended Posts

• Signature of the week number: 65.
  • Tema: Ziua indragostitilor (Valentine's Day)
  • Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale.
  • Regulament: CLICK AICI
  • Durata: Pana pe 21.01.2015, ora 18:00.
  • Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #65", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ".

Castigatorul va primi 2 euro pe clienti.b-zone.ro.

Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd.

Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''.

Daca nu voi primi minim 3 lucrari, aceasta editie nu se va lua in considerare.

Edited by Dani

Prima și a doua lucrare sunt stockuri, arată că nu prea s-a lucrat la poză, a doua mi se pare foarte urâtă, este LQ și textele sunt puse aiurea, prima lucrare e mai HQ dar ai dat-o în bară cu textul de sus, arată foarte nașpa, deci votul meu merge la a treia lucrare, mi se pare cea mai completă, a știut să evidențieze elementul principal și textul e mai mult decât bun.

Ufd1jud.png

/ / / EDIT : IMI PLACE A PATRA LUCRARE INSA NU SE COMPARA CU A TREIA, SINGURA CARE A IESIT DIN STOCK.

Edited by PhaXSilent

Primele două.. simple, foarte simple, iar ultima un edit și un text..

îmi place textul de la lucrarea numărul trei. E faină, ce pot să spun, se vede că cine a făcut-o a stat, i-a păsat. Votez lucrarea cu numărul trei.

Nimic special ... stock luat de pe internet, exposure, lumină incă ceva in plus și gata .. simple, dacă e să fiu sincer, urâte, slabe .. dar mno, aleg :

Ufd1jud.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.