Lesnar Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, am o problema in ce consta semnatura . Am citit tutorialul care imi spunea ca trebuie sa apas pe o anume iconita din setari de acolo, dar la mine e inexistenta...asa ca va rog un sfat ceva? Am tras imaginea dorita in casuta aceea unde editez semnatura, dar cand dau "Save changes" nu imi apare, trebuie sa am un numar de postari pe forum ? Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEALERtov Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Nu stiu sigur daca ai nevoie de un numar de posturi dar poti incerca si mai simplu. scrii: link-ul imaginii urmat de formatul ei .png sau .jpg depinde, iar apoi [/img) in loc de ) pui ] ceva gen asa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, am o problema in ce consta semnatura . Am citit tutorialul care imi spunea ca trebuie sa apas pe o anume iconita din setari de acolo, dar la mine e inexistenta...asa ca va rog un sfat ceva? Am tras imaginea dorita in casuta aceea unde editez semnatura, dar cand dau "Save changes" nu imi apare, trebuie sa am un numar de postari pe forum ? Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Nu am Abia te-ai înregistrat, vei avea acces total după câteva zile de la înregistrare. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.