Jump to content

Prezentare ZeroSepsi

ZeroSepsi
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: ZeroSepsi

- Prenume: Costinel

- Varsta: 18 ani.

- Locatia: Romania/Bucuresti

- Ocupatie: Momentant sunt inca la liceu clasa a Xll-a.

- Jocul(rile) preferat(e): Jocurile mele preferate sunt urmatoarele: GTA San Andreas [sAMP]/GTA V/League Of Legends/Fifa/Counter strike 1.6/Call Of Duty/Hearthstone

- Hobby-urile tale: Ador sa colectionez stickere cu echipa mea favorita Steaua Bucuresti.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salut! Numele meu este Costinel si am varsta de 18 ani.Locuiesc in Bucuresti in zona Obor-Stefan cel Mare.Sunt o persoana haioasa cred eu si o fire prietenoasa.In viata merg numai pe principiile mele.Respect orice persona care la randul ei ofera acelasi respect pentru mine.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am aflat de aceasta comunitate care a lasat o impresie destul de frumoasa si buna la prima vedere din partea mea,de pe net.

- Alte precizari?:Ma bucur foarte mult ca am ocazia sa fac parte din aceasta comunitate si sper sa contiune sa exista foarte mult timp de acum inainte.Va urez la multi ani cu ocazia noului an (2016) si sper sa legam o prietenie strans legata!Succes in continuare si va salut cu respect!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.