Tyci Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Care ma poate ajuta si sa imi zica de unde pot descarca Minecraft fara bani ?? Deci nu gasesc , si ma gandeam ca voi poate aveti vreo idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
South kaydeN Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 B-Zone nu incurajeaza piratarea de jocuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyci Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 B-Zone nu incurajeaza piratarea de jocuri. Dani Mocanu , ce vrei ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanBiLZERiAN Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Găsești pe diferite site-uri de piraterie. ThePirateBay, Kickass, TeamExtreme sau găsești pe youtube videouri cu tutoriale despre cum să-l instalezi etc.. Înțeleg că pirateria nu este încurajată de cei de la b-zone dar in România salariul minim pe economie nu-ți permite și să iei un joc și să ai bani de cheltuieli, etc. Caz in care părinți tăi nu au dat un jaf la o bancă din Elveția sau dacă nu lucră ambii în străinătate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyci Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 Găsești pe diferite site-uri de piraterie. ThePirateBay, Kickass, TeamExtreme sau găsești pe youtube videouri cu tutoriale despre cum să-l instalezi etc.. Înțeleg că pirateria nu este încurajată de cei de la b-zone dar in România salariul minim pe economie nu-ți permite și să iei un joc și să ai bani de cheltuieli, etc. Caz in care părinți tăi nu au dat un jaf la o bancă din Elveția sau dacă nu lucră ambii în străinătate. Vad ca esti curios , da lucra amandoi in strainatate , da decat sa dau bani pe un joc de cac*t , nu are rost iau alceva Vreau doar sa joc asa la vrajeala ca nu am ce face... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanBiLZERiAN Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 @@Tyci, (OFF topic Foarte bine faci, decât să dai bani să cumperi un joc mai scoți o fată la un scu sau ceva..)ON Topic Dacă încă nu ai găsit piratat caută pe youtube si cred că o să gasești video cu tutorial (dacă e nevoie) + link de download Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Nu aici se postează așa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P42132133781269 Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Incearca pe TPB sau cauta pe YouTube ceva Minecraft 1.7.8 free etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu MariaN Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Topic facut aiurea. inchide-ti topicul va rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciprian Pian Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 @, gramatica ta e aiurea, deci te rog.. Inchideti*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.