Jump to content

Ajutor

Tyci

Recommended Posts

Care ma poate ajuta si sa imi zica de unde pot descarca Minecraft fara bani ??

Deci nu gasesc , si ma gandeam ca voi poate aveti vreo idee :)

Găsești pe diferite site-uri de piraterie. ThePirateBay, Kickass, TeamExtreme sau găsești pe youtube videouri cu tutoriale despre cum să-l instalezi etc.. Înțeleg că pirateria nu este încurajată de cei de la b-zone dar in România salariul minim pe economie nu-ți permite și să iei un joc și să ai bani de cheltuieli, etc. Caz in care părinți tăi nu au dat un jaf la o bancă din Elveția sau dacă nu lucră ambii în străinătate.

Găsești pe diferite site-uri de piraterie. ThePirateBay, Kickass, TeamExtreme sau găsești pe youtube videouri cu tutoriale despre cum să-l instalezi etc.. Înțeleg că pirateria nu este încurajată de cei de la b-zone dar in România salariul minim pe economie nu-ți permite și să iei un joc și să ai bani de cheltuieli, etc. Caz in care părinți tăi nu au dat un jaf la o bancă din Elveția sau dacă nu lucră ambii în străinătate.

Vad ca esti curios , da lucra amandoi in strainatate , da decat sa dau bani pe un joc de cac*t , nu are rost iau alceva :)

Vreau doar sa joc asa la vrajeala ca nu am ce face...

@@Tyci, (OFF topic Foarte bine faci, decât să dai bani să cumperi un joc mai scoți o fată la un scu sau ceva..)

ON Topic Dacă încă nu ai găsit piratat caută pe youtube si cred că o să gasești video cu tutorial (dacă e nevoie) + link de download

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.