SteamX Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Ce pot face ca sa nu mai am limited steam account? Ca nu ma lasa sa cumpar chestii de pe jocuri.Cica you have a limited steam account.Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca este. Adaug daca e nevoie. Alte precizări: Astept raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Ce pot face ca sa nu mai am limited steam account? Ca nu ma lasa sa cumpar chestii de pe jocuri.Cica you have a limited steam account. Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca este. Adaug daca e nevoie. Alte precizări: Astept raspuns. Valve restricționează parțial accesul utilizatorilor Steam ce nu au cheltuit cel puțin 5$ pe Steam Store.Dacă nu ai cheltuit cel puțin 5$ pe Steam Store, vei avea surpriza neplăcută de a avea anumite limite legate de contul tău de Steam. Restricțiile sunt următoarele: Trimiterea de cereri de prietenie(friend requests) Deschiderea unui group chat Votul pe Greenlight, Steam Reviews și Workshop Participarea în Steam Market Postarea frecventă în Steam Discussions Posibilitatea de a avansa în steam levels (rămâne blocat pe 0) sau de a găsi Trade Cards în timpul jocurilor Adăugarea de content în Steam Workshop Postarea în discuțiile legate de iteme din Steam Workshop Accesul la Steam Web API Folosirea chatului pe browser sau mobile Pentru a ridica aceste restricții utilizatorii trebuie să cumpere de pe Steam Store un joc sau un gift în valoare de minim 5$, sau să își adauge pe Steam Wallet o sumă de minim 5$. Restricțiile NU se vor ridica dacă ai jocuri free to play sau trial, și nici dacă ai în cont jocuri activate cu un key retail sau cumpărat de pe alte siteuri. Valve motivează această decizie ca o măsură de protecție a utilizatorilor împotriva scammerilor și a spammerilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamX Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 Valve restricționează parțial accesul utilizatorilor Steam ce nu au cheltuit cel puțin 5$ pe Steam Store. Dacă nu ai cheltuit cel puțin 5$ pe Steam Store, vei avea surpriza neplăcută de a avea anumite limite legate de contul tău de Steam. Restricțiile sunt următoarele: Trimiterea de cereri de prietenie(friend requests) Deschiderea unui group chat Votul pe Greenlight, Steam Reviews și Workshop Participarea în Steam Market Postarea frecventă în Steam Discussions Posibilitatea de a avansa în steam levels (rămâne blocat pe 0) sau de a găsi Trade Cards în timpul jocurilor Adăugarea de content în Steam Workshop Postarea în discuțiile legate de iteme din Steam Workshop Accesul la Steam Web API Folosirea chatului pe browser sau mobile Aaa,deci daca voi cumpara un joc mai scump de 5$ voi debloca toate limitele acestea nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Aaa,deci daca voi cumpara un joc mai scump de 5$ voi debloca toate limitele acestea nu?Am editat, da.Pentru a ridica aceste restricții utilizatorii trebuie să cumpere de pe Steam Store un joc sau un gift în valoare de minim 5$, sau să își adauge pe Steam Wallet o sumă de minim 5$. Restricțiile NU se vor ridica dacă ai jocuri free to play sau trial, și nici dacă ai în cont jocuri activate cu un key retail sau cumpărat de pe alte siteuri. Valve motivează această decizie ca o măsură de protecție a utilizatorilor împotriva scammerilor și a spammerilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamX Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 Am editat, da. Pentru a ridica aceste restricții utilizatorii trebuie să cumpere de pe Steam Store un joc sau un gift în valoare de minim 5$, sau să își adauge pe Steam Wallet o sumă de minim 5$. Restricțiile NU se vor ridica dacă ai jocuri free to play sau trial, și nici dacă ai în cont jocuri activate cu un key retail sau cumpărat de pe alte siteuri. Valve motivează această decizie ca o măsură de protecție a utilizatorilor împotriva scammerilor și a spammerilor. Multumesc de ajutor. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.