Jump to content

[B-zone TV] Paintball fragshow

TheManiac
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [SAMP] Paintball fragshow #2 [rpg2.b-zone.ro]Gen: #trap #paintball Data: 23.01.2016Scurta prezentare: Avand in vedere faptul ca unele persoane se satura sa tot vada montaje de drift, care de care mai complexe, uite ca vin cu altceva mai interesant: Un montaj de killuri!Link: 

P.S: Nu vreau sa aud comentarii gen urat/naspa cum tragi/ esti praf si te mai si filmezi/ nu are legatura titlul co sectiunea asta din forum/ de ce pui b-zone tv daca nu e movie etc.. Daca nu veniti cu pareri/sfaturi/critici (constructive), atunci nu veniti aici pentru un +1.

Tinta (pentru cei care o vor): http://imgur.com/MTXr5xG

Edited by TheManiac

@@TheManiac, Esti praf si te mai si filmezi cum mori. PWP

Glumesc, ai dat numai 3/3.. MORR =]] Am vazut cred si un 3/3 din Run. Eu unul nu puneam fazele alea cand ala era plecat de la PC si statea pe loc si vi tu si il omori. Nu prea are farmec. :)

Cand am citit prima replica imi venea sa te injur :))

Stiu, dar am zis ca sa mai pun si din acelea, ca toata lumea face killuri cand sunt persoane afk :P

Mersi de feedback :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.