Jump to content

Enache, EXCLUS din lot de Astra!

South kaydeN
 Share

Recommended Posts

Kq4Ax8S.jpg

Dupa Budescu, Astra are o noua problema. Enache a fost exclus din lot de Sumudica.

Enache nu a primit acceptul Astrei pentru transferul la Steaua, insa fundasul nici in echipa lui Sumudica nu ramane. Antrenorul a decis sa-l excluda din lot, dupa ce acesta a declarat ca vrea sa mearga la Steaua si sa castige titlul cu echipa lui Reghecampf, anunta Dolce.

Enache are 25 de ani si joaca la Astra din 2012. Gigi Becali declarase in urma cu putin timp ca e dispus sa faca multe sacrificii pentru transferul jucatorului de banda dreapta. "E un om de cuvant, sunt dispus sa fac orice ca sa-l iau", a declarat patronul Stelei la Sport.ro.

Dani Coman, la Sport.ro: "E un jucator bun, care are oferte. E normal sa isi doreasca anumite lucruri. Sunt mai multe de discutat. Nu stiu daca el s-a inteles cu Steaua, noi suntem deschisi la orice discutie referitor la Enache. S-a facut o oferta pentru Budescu si Enache din partea Stelei, au fost mai multe discutii. Eu m-am intors acum din cantonament, in zilele urmatoare voi discuta cu colegii mei din conducere si se va lua o decizie.

Edited by KayDeN S4F

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.