Charley ZEW Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand vreau sa ma conectez la server apare 0/0 playeri, dau un click pe server si imi arata toti playerii si cand vreau sa ma conectez nu merge. Se vede tot in video.Screenshot (în caz că este necesar): https://youtu.be/vl6J-mkFn68 Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUG Uzzi Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 @, Asta imi face si mie, dar mna, le este lene astora sa repare defectiunea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 @, Asta imi face si mie, dar mna, le este lene astora sa repare defectiuneaData viitoare vei fi sancționat pentru posturi de genul acesta.Acesta se numește flood, nu poti sa faci nimic decât sa aștepți sau sa fie închis serverul pana termina inteligenți de floodat serverul. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.