Jump to content

Xiaomi Mi 5 are panoul de sticlă din spate fotografiat, vine cu o textură interesantă

GHOSTBLADE
 Share

Recommended Posts

Pe 24 februarie vom asista la debutul lui Xiaomi Mi 5, modelul flagship al companiei chineze, care se lasă aşteptat de ceva vreme. El ar trebui să aducă dotări de top şi un design modern, pe bază de ecran 2.5D în zona frontală şi panou din sticlă în spate. Acesta din urmă a primit câteva fotografii hands on azi.

Xiaomi-Mi-5-back-cover-leak_3.jpg

Vedem că acel panou nu aduce cu unul tipic din sticlă, deoarece nu pare a reflecta lumina în modul obişnuit. În schimb are o textură interesantă ce aduce cu cea a unui parchet sau a gresiei. Remarcăm şi decupajul pentru camera şi blitz, cu acel blitz plasat în zona opusă faţă de ultimele scăpări. Zvonurile afirmă că am putea vedea atât modele Mi 5 cu sticlă în faţă şi spate, dar şi variante cu sasiu complet metalic.

Flagshipul va rula Android 6.0 Marshmallow şi va avea o baterie destul de generoasă, de 3600 mAh, care se aliniază totuşi cu diagonala mare, de 5.7 inch. Asta explică şi de ce orificiul camerei din spate pare mai mic decât de obicei, pentru că handsetul e

destul de lung de altfel. Încă 20 de zile şi îl vedem debutând!

SURSĂ

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.