Jump to content

[PORTOFOLIU] LeTaL aka JaSSeM

baCiu
 Share

Recommended Posts

@, sefule, sorry, dar mi-a cam expirat photoshop`u, si nustiu cand mi-l iau inapoi, ca nu prea mai am timp asa de mult, am sa vad, daca nu le fac de pe laptop, o sa le fac de pe PC saptamana asta daca mi-l repara..

@, Nu-i problema, dar am aplelat la tine pentru ca tu stiu ca le faci de calitate :D Ma anunti tu cand reusesti :)

Aici ai incercat sa ma copiezi :)))

93pAbp5.png

Dacă unu face o chestie la fel cu ce faci tu, nu inseamă că te copiază. Cuvântul „copiază”, nici nu iși are rostul aici.

// Ce o să-ți zic acum, ia-o ca o părere, ca mulți dacă le zici ceva de rău, imediat te atacă ...

1IGVYO0.png

Prea inchis la culoare, brushu de la text, nu stă bine deloc, la fel și ăla de la ochi. Dacă adăugai puțin exposure, poate rezolvai; sau scădeai mai mult din opacitate de la layer (de la brush). Ai stricat tot avataru, dar mă rog, Gradient (sau layer, ce ai pus) nu dă bine ...

3MYMb3U.png

Mai bine lăsai doar textul principal, fără cel secundar ... prea urât, doar pe acest avatar. * Culoare și fontul nu se potrivesc in acest caz (după mine, după faci ce vrei).

Oricum, problemele tale cele mai mari sunt la text, dar nu, nu mai. Spre exemplu, la post-ul ăsta : http://forum.b-zone.ro/topic/322273-portofoliu-letal-aka-jassem/?p=5037724, primul și al-doilea avatar, text-ul e prost pozitionat

q9k19lp.png

Gradientul, culorile de la el e pozitionat gresit, ar trebuii să pleci de la 'culoare inchis spre deschisa'.

/*

mai lucrează la text și efecte. In unele cazuri, iti iasa bine, in cea mai mare parte, mai putin.

Authe, thx, stiu ca uneori am probleme la text, sper sa remediez. Iar la cea cu leul, asta era ideea, să fie cât mai "darken", da, am cam exagerat, s-ar asta e, o să remediez, sper.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.