Jump to content

[PORTOFOLIU] LeTaL aka JaSSeM

baCiu
 Share

Recommended Posts

@@Matt, intr-adevar, in ultimele avatare, am incercat un stil nou de text, ceva mai complex, dar nu mi-a iesit tocmai cum vroiam eu, dar, na, din incercari invatam. Mersi de parere!

Un text simplu doar ar strica imaginea respectivă.

Excepție fac cazurile în care poți aplica alb / negru și arată bine.

*vorbesc despre avatare.

@, multumesc apreciez, man, ia da-mi si mie un PM cu skype-ul tau poate facem o confa odata cu toti "DESIGNERII" de pe comunitate

=))

#new : Wv6ayzR.pnggPGUGku.png

Edited by JaSS

@, e brush redimensionat cu Ctrl+T si dat pe culoare verde, dar e posibil si cum zici tu si eventual sa fi sters cu E colturile.

Ba sefule, ce parere sa am eu despre tine? Foarte buna. De la inceput si pana acum ai evoluat foarte mult si tine-o tot asa, dar, DAR la un moment dat acest stil al tau http://i.imgur.com/lDMYTys.pngdevine epuizant, folosesti acelasi preset pentru toate creatiile, sa nu crezi ca ma iau de tine sau ceva dar nu vei evolua niciodata daca continui sa postezi aceelasi tip de stil si creatii cu "GFX JaSSeM". Fa ceva diferit si uploadeaza ceva nou si diferit de fiecare data cand dai Bump la acest portofoliu.

Totodata, dupa parerea mea, acel brush portocaliu pe un stock alb-negru nu face decat sa umple aiurea creatia.

// KW NAB

(nu te supara, :*)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.