Jump to content

[PORTOFOLIU] LeTaL aka JaSSeM

baCiu
 Share

Recommended Posts

OOOO, incepi sa evoluezi din ce in ce mai mult. Tine-o tot asa si o sa ajungi departe.

+1 de la mine

Noroc!

Frumos, bravo fata mea +! :)

@, Pai si zi-mi ce text, adica la primu` iti scriu KingAlex si dedesubt ca secundar ce-ti scriu, iar la al doilea tot KingAlex, deci ce-ti pun secundar la primu` cum am eu "Chief Enforcer" tie ce-ti pun?

@, Sanatate.

@, Pai si zi-mi ce text, adica la primu` iti scriu KingAlex si dedesubt ca secundar ce-ti scriu, iar la al doilea tot KingAlex, deci ce-ti pun secundar la primu` cum am eu "Chief Enforcer" tie ce-ti pun?

@, Sanatate.

Pui text doar cu caps KINGAlex,si unde pune ranku,pui in loc de rank pui Team Silent or doar Silent

, Păi dacă ăla se potriveste fratele meu, ba dacă pun pe FeliX, o literă arată urât sau ceva, în fine, ba dacă pun pe nuștiu ce, arată ceva urât, eu pun font-uri din ăstea mai simpluțe, eu zic că arată mai bine așa. Crede-mă dacă vreau pot să pun 1000 font-uri c-am font-uri instalate în PC dublu câte îți dă la început la PhotoShop. Iar poziția, unde ai vrea să pune până la urmă acel text pana mea? Îl pun și eu după ochi, unde arată mai bine.

@, Smr eu de-l stiu, am apasat pe un font la buleala acolo din lista si dupa mi-a placut, dar de nab ce sunt, nu m-am uitat cum se numea =)) il caut si-ti spun

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.