Jump to content

Intrebare referitoare la masini

MxX

Recommended Posts

Salut.Am vazut la sectiune Economy/Personal Car si a-si dorii sa stiu daca este valabila,deoarece a-si fi interesat sa cumpar prima masina(cu 500.000 $).Deoarece nu imi permit sa imi cumpar de la alti playeri, cu preturi intre 20-30 milioane $.

Si inca o rugaminte,sa imi explicati va rog de la cap la coada cum se face o nunta,a-si dorii sa stiu si unde este biserica.Multumesc anticipat

:b-emo:

O masina personala sa o cumperi direct numai este,toate au proprietar,asa ca singura solutie este sa o cumperi de la alt player

In legatura cu nunta trebuie sa iti gasesti nasi prin comanda /wintess,apoi la biserica din LV,prin comanda /propose (sa ai 100.000 la tine),faci nunta,sper ca ti'am fost de ajutor.

La nunta nu trebuie neaparat nasi. Trebuie un popa. Dai /witness [id popa], apoi /propose [id sotie]. Trebuie sa ai rent la o casa si fiecare trebuie sa aiba 100k la el.

A precizat destul de clar Marius.007 , nu era nevoie sa mai spui si tu odata , voi cere Warn UP

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.